LabCollector ListMaker: Hvad er det, og hvordan bruger man det? - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner
OVERSIGT:

Hvis du er ankommet hertil fra LabCollector ListMaker blog så velkommen til vidensbasen!

Hvis du ikke kender til vores LabCollector ListMaker App endnu, så her er en kort beskrivelse:

ListMaker giver en hurtig generisk listefremstillingstjeneste, der skal bruges af LabCollector. Det kan nemt oprette en skabelon med flere kolonnetyper, herunder tekst, tal, stregkode, placering og dato. Dataindtastning er virkelig hurtig og enkel, og du kan sende filen med det samme via e-mail.

LabCollector ListMaker er tilgængelig til Android-enheder på Google Play Store.

Følg venligst nedenstående trin:

1. Kom godt i gang med LabCollector ListMaker

A. Konfigurer e-mail og URL

B. Administrer skabeloner

2. Tilføj data med LabCollector ListMaker

3. Deling af skabeloner

1. Kom godt i gang med LabCollector ListMaker

Første gang du installerer LabCollector ListMaker skal du lave nogle konfigurationer. I øverste venstre hjørne af startsiden kan du finde menulinjen og følge et enkelt trin under Indstillinger.

A. Konfigurer e-mail og URL:

Indtast den e-mailadresse, hvor du vil modtage din liste.

Indtast URL'en på din LabCollector instans.

Og til sidst skal du indtaste dit token, som kan genereres ved at navigere ind LabCollector til Admin -> Opsætning -> WebServices API.

Når denne konfiguration er udført, skal du oprette skabelonen, som du vil bruge til din liste.

B. Administrer skabeloner:

I dette afsnit har du forskellige funktioner:

Tilføj

1. Klik for at tilføje en ny skabelon.
2. Indtast navnet på din skabelon.
3. Klik på "Bekræft" for at gemme og oprette skabelonen.

Redigere
1. Vælg den skabelon, du har oprettet, og klik på "Rediger".
2. Når skabeloneditoren er åben, skal du vælge typen af ​​separator for kolonnerne: semikolon (;) eller kolon (,) eller TAB.
3. Klik på "Ny kolonne" for at tilføje en kolonne.
4. Indtast navnet på din kolonne, og vælg typen (streng, numerisk, datetime, dato, tid, stregkode, breddegrad, længdegrad).
Bemærk: dato-tid, dato, tid, breddegrad, længdegrad er skrivebeskyttede felter. Appen tager/gemmer dem automatisk, og de kan ikke redigeres af brugeren.
5. Klik på Gem.

Gentag trin 3 – 5 for at oprette så mange kolonner som nødvendigt til din skabelon.

Inde i skabeloneditoren kan du nemt Redigere or Slette én kolonne blot ved at vælge kolonnen og klikke på den tilsvarende mulighed. Husk altid at klikke videre Gem efter enhver ændring.

Nu er du klar til at begynde at tilføje data til din liste!

2. Tilføj data med LabCollector ListMaker

1. Vælg en af ​​dine skabeloner og klik på "Starten".
2. Indtast filnavnet for din liste, og klik på "Bekræfte".
3. Begynd at indtaste data på din liste. Skrivebeskyttede felter kan ikke redigeres.

4. Når du har indtastet alle dine data, klik på “Gem".
5. Klik på “Specifikation” for at se dine data som et regneark.

6. Her kan du gennemgå alle data fra én liste eller klikke på "Del” for at sende den til den tidligere konfigurerede e-mail.

Inde "Løbende liste" menuen har du andre muligheder:

1. Fjern listefilen.
2. Behold listen, men ryd dataene fra den specifikke liste.
3. Regnearksvisning af dine data.
4. Send listen via e-mail.
5. Tilføj nye data til én liste.

Alle dine data fra LabCollector ListMaker er fuldt kompatibel med LabCollector.

3. Deling af skabeloner

ListMaker-appen giver brugerne mulighed for nemt at dele skabeloner med hinanden. Følg nedenstående trin for at dele skabeloner med andre brugere:

1. Få adgang til QR-kodescanner: Naviger til muligheden for at scanne QR-koder i appen. Dette kan findes i fanen Indstillinger. Se efter knappen "Scan QR-kode", typisk angivet med et QR-kodeikon.

2. Scan QR-kode: Placer din enheds kamera over QR-koden for den skabelon, du ønsker at importere. Denne kode skal leveres af den bruger, der deler skabelonen. Sørg for, at koden er godt oplyst og tydeligt synlig i din enheds kamerasøger.

3. Bekræftelsesprompt: Efter vellykket scanning af QR-koden vil et pop op-vindue komme frem på din skærm. Dette vindue vil bede om bekræftelse, om du vil importere skabelonen. Gennemgå detaljerne i skabelonen for at sikre, at det er den, du har til hensigt at importere.

4. Bekræft import: Hvis du er tilfreds med den skabelon, du scannede, skal du trykke på bekræftelsesknappen for at fortsætte med importprocessen. Denne handling starter overførslen af ​​skabelonen fra den anden brugers enhed til din.

5. Find importeret skabelon: Når du har bekræftet importen, skal du navigere til sektionen "Administrer skabeloner" i ListMaker-appen. Denne sektion giver typisk brugere mulighed for at se og organisere deres gemte skabeloner. Den nyligt importerede skabelon skulle nu vises på denne liste, klar til din brug.

6. Tilpas og brug: Når skabelonen er importeret, er du velkommen til at tilpasse den efter dine præferencer. Du kan redigere, omarrangere eller tilføje til skabelonen efter behov. Når den er færdig, kan du begynde at bruge skabelonen!

Feedback

Hvis du har forslag til forbedringer vedr LabCollector ListMaker, vi vil virkelig sætte pris på din feedback via vores support billetsystem.
Glem ikke at Bedøm denne app på den LabCollector ListMaker menu!

video