Hvordan bruger man vores billetsystem? - LabCollector

← Alle emner

For at oprette en billet, gå til https://labcollector.com/support/ Klik derefter på Åbn en billet.

Bemærk. På samme side har du også adgang til vores SLA og anden support. Se KB-LabCollector support.

LabCollector billetsystem kan bruges i Gæst tilstand eller med en registreret konto.

Gæstetilstanden giver dig mulighed for at åbne en billet én gang og følge dit problem. Du skal beholde den e-mail, som du modtog efter billetindsendelsen, eller billetnummeret for at kontrollere dens status.

Hvis du vil følge mere end én billet og ikke ønsker at indtaste profiloplysninger hver gang, råder vi dig til at registrere dig.

Det er nemt at registrere sig. Følg disse trin:

1. Klik på Log ind derefter Opret en konto

2. Udfyld formularen én gang

Du skal modtage en e-mail fra LabCollector Support for at bekræfte din konto. Glem ikke at kigge i din SPAM-mappe og acceptere denne e-mail som sikker.

3. Log ind, når du har brug for det med din e-mail (brugernavnet er e-mailen) for at tjekke status for alle dine billetter.

Du kan også svare direkte på billetmailen fra din mailboks. Alle disse e-mails vil blive gemt på din billetkonto.