Hvordan aktiverer man soap.dll-udvidelsen i LSMRemote ved hjælp af php-fil på Linux? - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner
OVERSIGT:

For testlaboratorier, der modtager en anmodning om at udføre test (job) på en prøve fra en rekvirenten (klinik, hospital osv.), vores Lab Service Management (LSM) tilføjelse er den bedste mulighed. Men for at gøre processen nemmere tilbyder vi vores hjælpeprogram LSMRemote, som hjælper både dig og anmoderen. LSMRemote-applikationen kan integreres i anmoderens hjemmeside (klinik, hospital osv.).

Denne Knowledge Base-artikel giver dig en trin-for-trin guide til, hvordan du aktiverer PHP SOAP-udvidelsen on Linux til LSMRemote.

1. Forudsætninger

2. Installationstrin

Forudsætninger:
Før du fortsætter med installationen og konfigurationen af ​​LSMRemote på Linux-servere, skal du sikre dig, at følgende forudsætninger er opfyldt:

1. Adgang til en Linux-server, der kører Apache.
2. Administrative rettigheder til at installere pakker og ændre serverkonfigurationer.
3. Grundlæggende forståelse for at arbejde med terminalkommandoer i Linux.

Installationstrin:

1. Installation af php-soap Extension:

Afhængigt af din Linux-distribution skal du bruge en af ​​følgende kommandoer til at installere php-soap-udvidelsen:

– For Debian-baserede distributioner (f.eks. Ubuntu):
sudo apt installer php-soap

– For Red Hat Enterprise Linux (RHEL) baserede distributioner (f.eks. CentOS, Amazon Linux osv.):
sudo yum installer php-soap

2. Aktivering af mod_headers og mod_rewrite:

– Aktivering af mod_rewrite:

• I Debian-baserede distributioner er Apaches mod_rewrite-modul typisk installeret, men deaktiveret som standard. Aktiver det ved hjælp af følgende kommando:
    sudo a2enmod omskrivning

• Genstart Apache for at anvende ændringerne:
    sudo systemctl genstart apache2

– Opsætning af .htaccess:

• Apache skal tillade brugen af ​​.htaccess-filer til at anvende omskrivningsregler. Åbn Apache-konfigurationsfilen ved hjælp af en teksteditor:
    sudo vim /etc/apache2/sites-available/000-default.conf
  • Inde i ` ` blok, tilføj følgende konfiguration for at tillade .htaccess-tilsidesættelser:

Indstillinger FølgSymLinks
    Kræv alle tildelte
    AllowOverride All
  • Gem og luk filen. Genstart derefter Apache for at anvende ændringerne:
    sudo systemctl genstart apache2

3. Aktivering af mod_headers:

– Installer mod_headers ved hjælp af følgende kommando:
sudo a2enmod overskrifter

– Genstart Apache for at aktivere modulet:
sudo systemctl genstart apache2

– Bekræft, at mod_headers er aktiveret ved at køre en af ​​følgende kommandoer:
apachectl -M | overskrifter

OR
apache2ctl -M | grep overskrifter

Hvis outputtet inkluderer "headers_module (delt)“, mod_headers er aktiveret.