Administrer lager for reagens- og forsyningsmodul - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner

LabCollector tilbyder to muligheder for at administrere reagens- og forsyningsopbevaring.

1. Følg: Admin > Præferencer > Reagens og forsyninger og vælg én opbevaringsmulighed.

Hvis du vælger Enkel opbevaring mulighed, følg Admin > Opbevaring > Enkel reagensopbevaring og liste dit lager.
Du finder din liste, når du opretter/redigerer en produktpost.

Hvis du vælger Hovedlager mulighed, skal du definere dit lager. Følge efter: Admin > Lager > Administrer lager.

• Tilføj en ny facilitet (valgfrit, der er en som standard)

• Tilføj nyt lagerudstyr, og vælg Hylde as Udstyrstype.

• I Storage Browser (Værktøjer) under dit nye udstyr skal du tilføje en ny skuffe + en ny boks. Det er ikke rigtig en kasse som en rørboks eller en tallerken, kun en visning af en del af din hylde.

I formularen skal du navngive din boks (1), og derefter vælge Hylde del som kassetype (2) og opret eller vælg et stativ/hylde, hvis du vil (3), og derefter GEM.

Når den er oprettet, kan du se din hylde i skabet.

• Under Reagens og forsyninger modul, tilføje et produkt. I Opbevaring placering, vil du læse Defineres separat.

For at definere din lagerplacering skal du gemme din registrering og tilføje lagerplads. Opbevaring kan redigeres af lagerejer og administratorer.

I Storage Box Management skal du vælge dit udstyr og derefter din hylde.

Du kan også importere lager i batch og tilknytte reagenser til lager efter en af ​​følgende KB-artikler, afhængigt af din LabCollector version - KB- Importer dine data (5.3 og derover), Eller KB-importer dine prøver (5.25 og derunder).

Kun sekundær opbevaring er tilgængelig for reagens- og forsyningsmodulet.