Hvordan bruger man akkreditering til test i LSM? - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner
OVERSIGT:

LSM ny funktion tilbyder nu akkreditering til testrapporterne i LSM. Tilsynsmyndigheder som ISO/IEC 17025 testene skal akkrediteres. Tests som f.eks. kalibreringstestudstyr eller -prøver er afhængige af teknikken og rigtigheden af ​​resultaterne udført i laboratoriet. LSM tilbyder nu en mulighed for at liste, hvilke tests i et job der er akkrediteret.

1.Compliany – tilføj logo til akkreditering

2.Slå TIL/FRA akkreditering for tests

3. Opret rapporter med akkrediteringsmærker

1. Overholdelse – tilføj logo til akkreditering

• Du skal have overholdelsesmuligheden, for at akkrediteringen fungerer.
  • Hvis du har compliance-pakken, skal du gå til LSM->ADMIN->PRÆFERENCER->REGULATION være PÅ, logo skal tilføjes, og indstillingerne skal være
    *Loggen kan være efter eget valg, vi har uploadet logoet som et eksempel.
  • 1. LSM->ADMIN->PRÆFERENCER->REGULATION være ON
  • 2. Gå til tilføjelse af billede, som åbner en pop-up
  • 3. Gå til fanen UPLOAD og klik på Tilføj billede.
  • 4. Du kan tilføje det akkrediteringslogo, du ønsker i en png, jpg, osv. billedtype, der er gemt på din computer.
  • 5. Når billedet er tilføjet, vil du blive omdirigeret til fanen Billedinfo
  • 6. Du kan justere størrelsen på logoet.
    *Hold det lille låseikon låst for at bevare billedets billedformat.
  • 7. Du vil være i stand til at se størrelsen på dit billede i preview-delen.
  • 8. Når du er færdig, SPARE indstillingerne.

2.Slå TIL/FRA akkreditering for tests

• Opret et job i LSM ELLER gå til et færdigt job.
  • Hvis du har lavet et job med forskellige tests, kan du vælge, hvilken test du skal have akkrediteret.

• 1. Gå den test, du ønsker akkreditering til, og klik på muligheder
  • 2. Klik på Opfølgning.
  • 3. Slå akkreditering TIL
    Bemærk
    Som standard vil testene være OFF-tilstand.
    Akkrediteringsmuligheder virker kun på FÆRDIGE opgaver.
  • 4. Hvis du allerede har slået akkrediteringen til, og du ikke ønsker den. Du kan klikke på Slå akkreditering fra. (normalt vil den være grå, hvis ON-indstillingen er mørk i farven)

3. Opret rapporter med akkrediteringsmærker

• For at akkrediteringslogoet skal vises på din rapport, skal du tilføje ##accreditation_seal## i din rapport.

• 1. Vælg den/de skabeloner, hvor du vil have tagget til.
  • 2. Du skal tilføje tagget ##accreditation_seal## i din skabelon.
    *Husk du kan vælge hvor du vil tilføje tagget, i ovenstående billede viser vi blot som et eksempel.
  • 3. Når du er færdig, skal du gemme skabelonen.
  • Nu kan du gå til det job, du har afsluttet og har slået akkrediteringen til, og generere rapporten som nedenfor.

• Tagget vil blive vist på din rapport.
    *Nedenfor er blot et eksempel, du kan vælge at tilføje tagget, hvor du vil.

Relaterede emner: