Hvordan forbinder jeg Parser til I-Collector? - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner
OVERSIGT:

I-Collector er en middleware, der hjælper med at forbinde laboratorieinstrumenter til LabCollector. Du kan læse mere om I-Collector i vores blog. I-Collector kan oprette forbindelse til tilføjelser i LabCollector også, som LSM eller Parser tilføjelser. Parser er en tilføjelse, der hjælper med at konvertere komplicerede instrumentfiler til enklere filer, som kan integreres yderligere i LabCollector.

Af netop denne grund kan du konfigurere Parser-indstillinger med I-Collector.

Parser kan detektere forskellige typer filer, som instrumentet genererer

Nedenfor har vi forklaret indstillingerne for at konfigurere Parser-tilføjelse med I-Collector.

Følg nedenstående trin for at konfigurere Parser-tilføjelse med I-Collector.

1. Parser funktion

2. Konfigurer I-Collector-indstillinger i Parser

3. Redigering af indstillinger

1. Parser funktion

1. Derfor er I-Collector parsing edition det ultimative plugin at bruge i sådanne tilfælde. Parsing vil hjælpe med at omarrangere de komplekse data til en struktur, der kan læses af LabCollector. Alt man skal gøre er at overføre de filer (CSV, xls, xlxs), du vil parse i I-Collector parser-udgaven.

2. Parser kan detektere de komplicerede filer fra instrumentet på forskellige måder.

1. Local Directory: Når filen modtages i en mappe på computeren. Du kan angive filtypen.
    2. Win2Parser: Filen kan overføres fra en anden tilføjelse i LabCollector.
    3. I-Collector: Når instrumentet er forbundet til I-Collector middleware, som derefter sender filen til Parser add-on.
    4. Brugerdefineret URL: Du kan også overføre filen fra en URL.
  3. Parser kan registrere forskellige typer filer, der skal parses fra ovenstående mappe, URL osv.
    1. MS excel (xls)
    2. CSV
    3. XML
    4. jSON
    5. Almindelig tekst

2. Konfigurer I-Collector-indstillinger i Parser

• For at forbinde I-Collector skal du konfigurere indstillinger inde i Parser-tilføjelsen.
  • AgileBio vil give dig de oplysninger (alias, deaktiveret, plugin-bibliotek, brugernavn, adgangskode osv.), som du skal opdatere inde i Parser-tilføjelsen.
  • Følg nedenstående trin for at konfigurere modellen af ​​dit laboratorieinstrument inde i Parser-tilføjelsen.

• A. Gå til Parser tilføjelse og klik på "Tilføj ny model" mulighed. Denne mulighed er at forbinde laboratorieinstrumentet med Parser og I-Collector.
  • B. Tilføj skabelonnavnet, som vil blive leveret af AgileBio. Dette er den skabelon, som instrumentet vil oprette, efter at testen er færdig med at køre. Disse oplysninger vil være til stede under "Alias" overskriften.
  • C. Som forklaret i § 1 punkt 2 ,parser kan modtage filen oprettet af instrumentet på forskellige måder. Men for at oprette forbindelse til I-Collector skal du vælge I-Collector.
  • D. Så snart du vælger I-Collector Connection-konfigurationen, vil mulighederne falde ned.
    • Vært: Det er det altid 52.1.12.24
    • Havn: Det er altid 2222
    • Bruger: det er navnet under SFTP-brugernavnet
      *SFTP er SSH File Transfer Protocol (SFTP), som sikkert overfører filer.
    • Adgangskode: Det er adgangskoden til at oprette forbindelse til I-Collector.
  • E. Filtype gør det muligt at vælge den fil, instrumentet vil generere. Det vil være under overskriften "watching mask". Se § 1 punkt 3.
  • F. For at oprette en mappe på hjemmesiden for Parser-tilføjelsen skal du markere afkrydsningsfeltet "opret".
  • G. For at forbinde I-Collector-overvågning (for at vise I-Collector-data vil blive vist i historikken) i Parser-tilføjelse.
  • H. Når alt er gjort, klik på "Send".
  • Når du går til Parser-tilføjelseshjemmesiden, vil du se den mappe, du har oprettet.

3. Redigering af indstillinger

• Hvis du ønsker at redigere indstillingerne for den model, du har oprettet, kan du redigere indstillingerne ved at gå til "Modelliste"Valgmulighed.

• Når du klikker på redigeringsindstillingen, kan du se nedenstående pop-up.

• Du kan redigere modelindstillingerne efter dine krav og flere muligheder.
  • CSV fil parsing muligheder, hvor du kan definere, om dit instrument CSV har komma, semikolon og Tab.
  • Du kan endda vælge de linjer, der skal ignoreres i CSV, såsom en filrække, hvor kolonner er navngivet generelt.