Sådan konfigureres og bruges LabCollector mobil app? - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner
OVERSIGT:

LabCollector mobilapplikation giver dig mobilitet og brugervenlig LIMS-applikation.

Ved hjælp af en mobilapp kan du bruge din LabCollector overalt.

At bruge LabCollector v6.0 mobilapp, følg nedenstående trin:-

1. Download mobilappen fra google play butik

2. Konfigurer indstillingerne for din LabCollector

3. Anvende LabCollector app

1. Download mobilappen fra Google Play Butik

• Gå til din Google Play Butik-app og søg efter LabCollector, vil du se listen over mobilapps, der tilbydes af LabCollector.
  • Vælg LabCollector app og installer den på din mobiltelefon.

• Når den er installeret, vises den på din startskærm eller appgalleri.

2. Konfigurer indstillingerne for din LabCollector

• Når du åbner den for første gang, vil den bede dig om at konfigurere din LabCollector indstillinger.

• Du skal klikke på ikonet 'tre linjer' for at gå til indstillingsmulighederne.

• Når du klikker på indstillinger, vil du se følgende side vil åbne.
    *Den vil være tom, du skal konfigurere indstillinger i henhold til dine krav. Vi har vist billedet af en formular, der allerede er udfyldt.

• 1. Indtast dit e-mail-id.
  • 2. Indtast din onlineforekomst-URL.
    – Sørg for kun at sætte URL'en før skråstreget suk foran dit laboratorienavn.
    – Klik på den røde HTTP-knap for at gøre den grøn som LabCollector bruger en sikker 'HTTPS'-protokol til forbindelsen.

• 3. Indtast dit brugernavn, som du bruger til at indtaste LabCollector på din computer/laptop.
  • 4. Indtast den adgangskode, du indtastede for at indtaste LabCollector på din computer/laptop.
  • 5. Du kan slå denne mulighed til, hvis du vil scanne en stregkode for at indtaste loginoplysningerne.
  • 6. Slå denne mulighed til, hvis du vil slå den biometriske (fingeraftryk) registrering til fra din mobil for LabCollector Godkendelse.
  • 7. Når dine indstillinger er konfigureret, gem dem.

3. Brug LabCollector app

• Når du har konfigureret indstillingerne, gå til ikon og klik på LabCollector.

• Din LabCollector login til laboratorieforekomster åbnes. Hvor du skal indtaste dit login-id og adgangskode til LabCollector.

• Du vil se ikonerne i henhold til den panelkonfiguration, du har lavet for dig selv på din computer.
    *Tjek vores Kb for hvordan man konfigurerer paneler.

• Nu kan du bruge LabCollector som du bruger det på din computer.