Hvad er gruppepolitikker, og hvordan bruger man dem? - LabCollector

Søg vidensbase efter søgeord

Du er her:
← Alle emner
Kun tilgængelig for superadministrator

Superadministratoren kan definere EN medlemsgruppe til at administrere brugerens generelle tilladelser (fortrolighed).

Som standard er der kun Fuld adgang gruppe. Yderligere grupper kan tilføjes.

Gå til: Admin > Brugere og medarbejdere > Administrer gruppepolitikker.

Grupperegler kan defineres til at administrere brugerens moduladgang, baseret på flere muligheder:

Pr. udgave 5.4 du kan blokere en gruppe fra at se Fuld adgang optegnelser som ses på billedet below.

F: Fuld adgang

V: Kun visning – Brugeradgang til modulet er begrænset til kun at se/vise data.
B: Bloker adgang – Brugere kan ikke komme ind i det respektive modul. Blokerede brugere vil se, at modulet eksisterer.

Du kan administrere lagervisualisering (kun visning af muligheder) og adgangen til lagerbrowseren. Hvis du vil begrænse lagringsbrowseradgang, skal du vælge: Bloker adgang til Storage Browser

Når du opretter en gruppe med kun visningsadgang, kan du markere lagerboksen for at tillade brugere at se lagerpositioner og placeringer for modulposter. De fire muligheder nederst fungerer i kombination med valget af F, V, B tilladelser.

Grupper kan også defineres på en måde, der filtrerer dataadgang mellem grupper:

• Gruppen ser ALT

Ingen indstilling markeret

• Gruppen ser ALT undtagen opbevaring

Ved at tjekke Gruppen ser alt undtagen lagerplads begrænset til EGEN gruppe, vil gruppemedlemmer se alle poster i LabCollector. Lagringsoplysninger vil dog være begrænset til gruppemedlemmer.

• Gruppen ser KUN sine egne data

Ved at tjekke Gruppen ser KUN samme gruppemedlems optegnelser og lager, vil gruppemedlemmer kun se poster og lageroplysninger fra deres egen gruppe. Dette gælder pladeoprettelse og pladeejerskab. Bemærk, at poster, der ejes af superadministratoren, vil være synlige for alle brugere. Data kan derfor sikres gruppevis. For at drage fordel af dette skal du have mindst to grupper.

• Gruppen ser ALLE ordrer

Ved at tjekke Gruppen ser ALLE ordrer fra ALLE grupper, kan alle brugere se alle ordrer i indkøbsordrestyringen. Der er ingen begrænsninger undtagen af ​​brugertilladelser.

Registreringer lavet af brugere, der ikke er tilknyttet en gruppe, vil ikke blive begrænset og vil forblive synlige for ALLE brugere i enhver gruppe. Superadministratoren tilhører ikke nogen gruppe.

Fra version 5.3, tilføjelser kan også have en begrænset adgang: F: Fuld adgang eller B: Bloker adgang – Brugere kan ikke gå ind i den respektive tilføjelse.

Tilladelser kan til enhver tid ændres via denne menu.
Søgefiltre bruger også disse gruppedefinitioner til at hjælpe med at filtrere data efter gruppe.

Superadministrator kan tildele masteradministratorer til grupperne under Admin > Brugere og personale > Administrer brugere. Disse administratorer kan oprette og administrere laboratoriemedlemmer og brugerkonti for deres egen gruppe.

Siden version 5.3 kan superadministratorer og gruppemasteradministratorer anvende mere end én gruppe til en bruger.

Version 5.4 giver brugerne mulighed for at vælge, hvilken af ​​deres grupper de vil del data med på en rekord-for-post-basis. Hvis en bruger er i mere end én gruppe, deles deres data med alle disse grupper som standard. Brugeren kan ellers vælge bestemte grupper fra rullemenuen Del, mens han opretter eller redigerer en post.

Version 5.4 giver også administratoren mulighed for at tildele en Primær gruppe til brugere, der er i mere end én gruppe. Det betyder, at deres data som standard kun deles med den primære gruppe, medmindre de eksplicit vælger at dele individuelle registreringer med deres andre gruppe(r).

Når gruppen er konfigureret, kan du også begrænse gruppen til en liste over IP'er (se KB-Begræns adgang til LabCollector).

Du kan købe yderligere grupper, hvis du har brug for flere – kontakt venligst [e-mail beskyttet] or [e-mail beskyttet] (USA og Canada).