Windows-installation med hjälp av installationsguiden - LabCollector

Sök kunskapsbas efter nyckelord

Du är här:
← Alla ämnen

LabCollector installeras med hjälp av Installationsguide (På XP, Vista, Win7, Win8, Win10, Windows Server 2003, 2008, 2012, 2016).

Se manualen i PDF i slutet av detta KB för mer information.

Om installationen verkar ha problem när du använder installationsguiden, titta på posterna i Knowledge Base för Installation och systemkonfiguration för vägledning.

Var medveten om att LabCollector Server Manager kommer att vara det första objektet du ser efter installationen.

Du kan öppna en viss instans av LabCollector med knappen .

Observera att du kan administrera många funktioner från Server Manager. Hjälpmenyn ger direkt åtkomst till serverhanterarens manual.

Du kommer då att presenteras med en skärm som denna:

Välj den instans du önskar. Standardnamnet är 'lab'.
Använd slutligen standardinloggningsuppgifterna för att komma åt LabCollector (som visas i skärmdumpen nedan).

När du loggar in kommer du att presenteras med en skärm som denna som representerar startsidan för LabCollector.