LSM Jobblista Ikoner - Vad betyder de? - LabCollector

← Alla ämnen

I följande kunskapsbasartikel bryter vi ner innebörden bakom varje ikon som finns på jobblistans sida i LSM-tillägget (Lab Service Manager), vilket ger en enkel och praktisk förklaring för användare på alla nivåer.

Låt oss dyka in i LSM-jobblistans ikoner, utforska de väsentliga funktionerna och statusen som representeras av var och en av dem.

Sammanfattning:

1. Arbetsflöde/processrelaterade ikoner
  2. Jobblista relaterade ikoner

1. Arbetsflöde/processrelaterade ikoner

icon Betydelse
Begärt/Offert jobb: Den här ikonen anger ett jobb som har begärts men ännu inte påbörjats.
Begärda Testa: Denna ikon indikerar att ett test har begärts men ännu inte har påbörjats. Det hjälper till att markera väntande testförfrågningar, så att användare kan identifiera och prioritera de som väntar på initiering.
Begärt prov: Den här ikonen anger ett prov som har begärts för testning men som ännu inte har bearbetats.
Väntande jobb: Denna ikon markerar ett jobb som väntar och väntar på ytterligare åtgärder.
Tilldelat test: Den här ikonen representerar ett test som har tilldelats och som för närvarande väntar.
Tilldelat prov: Den här ikonen representerar ett prov som har tilldelats för testning.
Jobb pågår (startat): Detta indikerar att ett jobb för närvarande arbetas på.
Test pågår: Det representerar ett test som redan har börjat.
Prov pågår: Det representerar ett prov som för närvarande bearbetas.
Avslutat jobb: Slutföringsikonen betyder att ett jobb har utförts framgångsrikt men fortfarande väntar på validering. Användare kan enkelt identifiera uppgifter som har nått slutpunkten för deras arbetsflöde.
Avslutat test: Den här ikonen betyder att ett test har slutförts framgångsrikt men fortfarande väntar på validering.
Färdigt prov: Denna ikon indikerar att ett prov har genomgått de nödvändiga testprocedurerna och nu är markerat som slutfört, men fortfarande väntar på validering.
Färdigt jobb: Denna ikon indikerar att ett jobb har varit framgångsrikt genomfört och validerat.
Godkänt test: Det representerar ett test som har genomförts och godkänts.
Godkänt prov: Det representerar ett prov som har slutförts och godkänts.
Den här ikonen indikerar att jobbet har startats om eftersom det avvisades av valideraren.
Detta indikerar att testet har validerats minst en gång.
Denna ikon betecknar ett prov som har genomgått kvalitetssäkring/kvalitetskontroll (QA/QC), vilket betyder att det har klarat de erforderliga kvalitetskontrollerna.
Det indikerar att ett prov för närvarande är i ett tillfälligt tillstånd av avstängning (på is), ofta på grund av specifika förhållanden eller i väntan på ytterligare utvärdering.
Den här ikonen representerar ett prov som är markerat som "Gratis" och som exkluderas från faktureringsprocessen. Det indikerar att det associerade provet inte kommer att medföra avgifter.
Den här ikonen visas när du grupperar dina resultat efter Batch-Test-Sample.

2. Jobblista relaterade ikoner

icon Betydelse
Denna ikon indikerar att ytterligare funktioner eller inställningar relaterade till ett enskilt jobb är tillgängliga. Genom att klicka på den här ikonen visas en meny med alternativ för att anpassa eller hantera specifika aspekter av jobbet.
Denna funktion tillåter användare att ställa in gränsen för antalet rader som visas på en enda sida.
Användare kan skapa streckkoder för flera prover samtidigt.
Exportalternativet gör det möjligt för användare att skapa en CSV-fil som innehåller valda jobblistor eller alla jobb. Den exporterade informationen är i standardformat, vilket kräver att användarna avgränsar värden i separata kolumner efter behov.
Det här alternativet tillåter användare att navigera till en specifik sida i jobblistan, vilket underlättar snabb åtkomst.
Filterikonen ger användare möjlighet att filtrera jobb, prover, partier och mer med hjälp av olika filter eller anpassade sökkombinationer.
Det här alternativet underlättar sökning efter specifika jobbnummer, ID:n, namn, tester eller prover i jobblistan. Användare kan snabbt hitta och komma åt relevant information.
Gå tillbaka till första sidan.
Gå tillbaka till föregående sida.
Gå till nästa sida.
Gå till sista sidan.
Användare kan välja jobb med hjälp av kryssrutor för att utföra specifika åtgärder som att exportera på flera jobb samtidigt.