Hur använder man vårt biljettsystem? - LabCollector

← Alla ämnen

För att skapa en biljett, gå till https://labcollector.com/support/ klicka sedan på Öppna en biljett.

Notera. På samma sida har du även tillgång till vår SLA och annan support. Ser KB-LabCollector stödja.

LabCollector biljettsystem kan användas i Gäst läge eller med en registrerat konto.

Gästläget låter dig öppna en biljett en gång och följa ditt problem. Du måste behålla e-postmeddelandet som du fick efter att biljetten skickades in eller biljettnumret för att kontrollera dess status.

Om du vill följa mer än en biljett och inte vill ange profilinformation varje gång rekommenderar vi att du registrerar dig.

Att registrera sig är det enkelt. Följ dessa steg:

1. Klicka på Logga in sedan Skapa ett konto

2. Fyll i formuläret en gång

Du bör få ett mejl från LabCollector Support för att bekräfta ditt konto. Glöm inte att titta i din SPAM-mapp och acceptera detta e-postmeddelande som säkert.

3. Logga in när du behöver med din e-post (användarnamnet är e-postadressen) för att kontrollera statusen för alla dina biljetter.

Du kan också svara direkt på biljettmejlet från din e-postlåda. Alla dessa e-postmeddelanden kommer att sparas på ditt biljettkonto.