Hur importerar jag jobb med LSMRemote? - LabCollector

SAMMANFATTNING:

LSM-tillägg är för test-/servicelabben som hjälper till från att utföra tester, lägga till parametrar till att generera rapporter och fakturor. LSMRemote är en fjärrportal som används av kunder som tar emot prover från patienter och skickar dem vidare till testlabb för testning. LSMRemote erbjuder nu att ladda upp flera jobb med hjälp av CSV. Detta kan göra livet lättare när leverantörerna/begärarna har flera jobb att lägga till per dag.

För att ladda upp flera jobb, följ stegen nedan.
1. Förbered en CSV

2. Ladda upp CSV-filen

Varning
CSV-importalternativet GÖR INTE arbeta när du måste lägga till ett jobb med flera prover och config.ini i LSMRemote (endast superadmin kan komma åt config.ini) visar alternativet nedan true.

1. Förbered en CSV

Anmärkningar
Importera CSV-alternativet är bara att lägga till Ett jobb med ett prov Endast.
  • Gå till LSMRemote och under Skicka beställning kan du ladda ner CSV-mallen du behöver för att förbereda för att importera jobb.
  • 1. Klicka på alternativet Skicka beställning, vilket låter dig skapa jobb.
  • 2. Klicka på alternativet Importera CSV.
  • 3. "Order" låter dig lägga till ett jobb i taget.
  • 4. Klicka på alternativet "Hämta CSV-rubriker", varefter CSV:en med alla kolumnnamn kommer att laddas ner.
  • 5. CSV-avgränsare, bör användas när du laddar upp CSV-filen och du bör känna till avgränsaren för din fil.
    *Du kan veta detta när du sparar csv:en och väljer typ.
  • 6. Testavgränsare används när du vill lägga till många tester för ett prov. Du kan separera 2 testnamn med ett rörtecken.
  • 7. Du kan klicka på testlistan för att kopiera namnet på testet och klistra in det i din CSV.
  • 8. Du kan klicka på CSV-rubriklistan och ladda ner mallen för CSV.
  • 9. När din CSV är klar kan du ladda upp den här.
  • CSV:en kommer att innehålla tre saker från din onlineinstans:
    • Jobbnivåparametrar
    • Exempelnivåparametrar
    • Patientmodulfält
  • Du kan till och med ta bort de kolumner som du inte behöver för att rensa CSV-filen.
  • Var försiktig not
    *Du måste behåll kolumnerna som är obligatoriska i: ​​(de obligatoriska kolumnerna kommer att ha en asterisk* överst)
    – Patientmodul
    – Jobbparametrar
    – Exempel på parametrar
    *Smakämnen värden för en 'välj lista' fält bör matcha de som redan finns i LabCollector. Till exempel, om den anpassade modulen Gender in Patient är antingen F, M eller U ska värdena vara ett av dessa och inte Female, Male eller Unknown.
    *När man skapar test i LSM definieras ofta provtypen. Alltså endast tester definierade för provet typ ska läggas till. I allmänhet kan du kontrollera i LSMRemote vilka tester som är nedtonade för den provtyp du väljer.
    *Smakämnen sekundära begäranden kan läggas till med ett komma emellan och du behöver bara använda förfrågans namn.
    *Smakämnen datumformat du lägger till i CSV kommer att ändras av LabCollector format som du ställer in genom att gå till Admin->Inställningar->Datumformat
  • Till CSV-filen kan du lägga till informationen efter behov.

2. Ladda upp CSV-filen

• När din CSV har laddats upp måste du välja
    • Huvudsökande
    • Avgränsare för din CSV
  • När du har laddat upp din CSV kommer den att visa detta tecken när CSV:en har laddats upp.

• Varning
    Om du stöter på, fel, det betyder något fel med din CSV-fil, kontrollera noga om du har lagt till alla obligatoriska fält korrekt, fälttyper korrekt.
  • För att kontrollera om jobben läggs till, gå till alternativet "Hämta resultat" i LSMRemote så får du de jobb du har lagt till.
  • Jobb som visas i bilden ovan är citerade, eftersom alternativet "Tillåt offert" i config.ini för LSMRemote är PÅ. Om det alternativet inte är PÅ kommer jobben att ses i begärd status.
    * Vänligen läs vår kunskapsbas hur man konfigurerar LSMRemote-alternativ för mer information.
  • Du kan också checka in LSM-tillägg så får du jobben som skapas där.