Hur skriver jag ut kartor? - LabCollector

← Alla ämnen

På hemsidan gå till verktygen fliken och välj lagringswebbläsaren.

Den nya sidan för "Storage Browser & Manager" öppnas.

• Från listan under 'Labblagringsträd', välj den lagring du vill skriva ut kartan från.
  • Antingen du skriver ut hela boxen i ett rack med "Skriv ut alla kartor" eller på racknivå eller boxnivå, du kan välja vilket boxnamn du vill skriva ut från.
  • Generera en streckkod för förvaringslådorna är också möjligt genom att klicka på streckkodsikonen. (Klicka på länken för att se hur man genererar streckkoder)
  1. Du kan "Generera alla streckkodsetiketter"
  2. Välj den ruta du vill skapa en streckkod för.

Du kan välja "Boxvy"Eller"Listvy” för att skriva ut en ruta genom att klicka på höger flik. Du kan också öppna boxkartan i en popup med ikonen .