Hur man snabbar upp din LabCollector? (EN/FR) - LabCollector

Sök kunskapsbas efter nyckelord

Du är här:
← Alla ämnen

Sedan version 5.2 kan du optimera din LabCollector databas för att göra sökningar snabbare genom att följa denna handledning.

Gå till ADMIN > Inställningar > Allmänna inställningar […].

I avsnittet Databas, markera rutan Ja, skapa index för att optimera sökningar.

Var försiktig, den här åtgärden är en oåterkallelig engångsåtgärd som kan ta upp till några minuter.

Häll optimiser la recherche dans votre base de données LabCollector et ainsi augmenter ses föreställningar, vous pouvez dès la version 5.2 créer des indexes de recherche supplémentaires.

Pour ce faire, allez sous ADMIN > Inställningar > Allmänna inställningar […].

Dans la section Database, cochez la case Ja, skapa index.

Uppmärksamhet: cette action är irreversibel och peu prendre quelques minuter