Vad kan kopieras in från excel till platt kalkylblad? - LabCollector

Sök kunskapsbas efter nyckelord

Du är här:
← Alla ämnen

.sidebar{display:none;}

SAMMANFATTNING:

Electronic Lab Notebook (ELN), ger dig en rik textredigerare som låter dig använda en sida med många funktioner, som foto, plattan, kemiredigerare, skapa LabCollector länkar till reagenser och tillbehör, kopiera och klistra in direkt från Word-dokument och många fler. Det ger dig också olika kalkylblad för att skapa grafer. ELN ger dig 2 grafer: platt kalkylblad (enkelt) och Zoho kalkylblad (mer som excel).

I platt kalkylblad kan du kopiera klistra in från excel. Du måste dock veta vad som kommer att klistras in från excel till ELN Platt kalkylblad.

1. Kan klistras

2. Kan inte klistras in

1. Kan klistras

• Siffror kan klistras in
  • Text kan klistras in
  • Specialtecken (gradstecken, euro sigma, etc..) kan klistras in

Tips/tips
Om du vill ha färger till format i arket är det bättre att skapa och spara en mall som du kommer att använda i ADMIN -> MALLAR -> HANTERA PLATTA Kalkylarksmall. På så sätt kommer dina format eller cellfärger alltid att vara desamma och bevarade.
Från excel kan du bara kopiera och klistra in värdena.

2. Kan inte klistras in

• Formler från excel kan inte klistras in.
  • Markerade cellfärger eller formaterade fet kursiv text kan inte klistras in.
  • Sammanslagna celler. (data kommer automatiskt att passa in i en cell eftersom cellerna kommer att tas bort).