LSM Remote installation steg & Integration i webbplatsen? (v4.0) - LabCollector

Sök kunskapsbas efter nyckelord

Du är här:
← Alla ämnen
SAMMANFATTNING:

För testlabb som får en begäran att utföra tester (jobb) på ett prov från en förfrågare (klinik, sjukhus, etc), vårt Lab Service Management (LSM)-tillägg är det bästa alternativet. Men för att göra processen enklare erbjuder vi vårt verktyg LSMRemote som hjälper både dig och förfrågan. LSMRemote-applikationen kan integreras i den begärande webbplatsen (klinik, sjukhus, etc).

LSM-fjärrkontroll är en enkelt webb-/mobilgränssnitt av din Lab Service Manager för din klient tillgänglig via din egen URL.

Detta gör det enklare för begäranden att skicka och visa jobbförfrågningar, resultat och rapporter.

Följ stegen nedan för att installera LSMRemote:-

1. Ladda ner och installera LSMRemote

• Byter namn på filen config_install.ini
  • Uppdaterar wsurl-alternativet i config.ini
  • Aktiverar tillägget i filen php.ini

2. Integrera LSMRemote på din webbplats

3. Aktivera rapportåtkomstportalen

4. LSMRemote konfigurerbara egenskaper

1. Ladda ner och installera LSMRemote

• För att installera LSM-fjärrkontrollen kan du göra det direkt från din Kundavdelning.
  • När du är i klientområdet, gå till MJUKVARUVERKTYG -> VÄLJ DIN LABCOLLECTOR VERSION -> LSMREMOTE
    * Se till att ladda ner LSMRemote enligt din LabCollector versionen.
  • När du klickar på nedladdningsknappen kommer en zip-fil att laddas ner.
  • Extrahera zip-filernas innehåll i LabCollector installationsmapp i extramoduler.
    (För windows gå till OS (C:)->Program (x86) ->AgileBio ->LabCollector -> www->ditt online-instansnamn kommer att synas i en mapp (klicka på den mappen) ->extra_modules (Men eftersom LSMRemote kan integreras i dina värdwebbplatser kan du gå till din föredragna webbhotellleverantör)
  • Efter detta måste du följa 3 steg, innan du försöker öppna LSMremote:
  • 1. Byter namn på filen config_install.ini

• När du har extraherat filerna, öppna mappen installation -> extra modules på din dator och klicka på LSMremote-mappen inuti extra moduler. (Men eftersom LSMRemote kan integreras i dina värdwebbplatser kan du gå till din föredragna webbhotellleverantör)
    • (För windows gå till OS (C:) -> Program (x86) -> AgileBio -> LabCollector -> www -> ditt onlineinstansnamn kommer att synas på mappens namn (klicka på den mappen) -> extra_moduler -> lsmfjärrkontroll -> config.ini
    • När du öppnar mappen LSMremote sök efter filen med namnet config_install.ini och byta namn på det till config.ini (.ini är initierings-/konfigurationsfilen)

• 2. Uppdaterar wsurl-alternativet i config.ini

• När du har bytt namn på filen config.install.ini, öppna filen config.ini (den öppnas i anteckningsblocksformat).
    • Du kommer att se många alternativ, redigera alternativet wsurl = http://xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/extra_modules/lsm/ws/service.php?wsdl  genom att infoga namnet på din onlineinstans.
      (Men eftersom LSMRemote kan integreras i dina värdwebbplatser kan du gå till din föredragna webbhotellleverantör)
    • Do Ctrl + S till spara ändringarna som gjorts i filen config.ini. (*om det ber dig om administratörsbehörighet måste du ha administratörsbehörighet för att spara korrigeringar i den här filen)

• 3. Aktiverar tillägget i filen php.ini

• Efter det andra steget måste du se till att en av tilläggen i PHP-mappen är aktiverad i php.ini fil.
       *Generellt är det här tillägget aktiverat, men om det inte är aktiverat måste du aktivera det genom att följa den förklarade processen.
    • Du kan välja att utföra detta steg genom att antingen way genom att gå till PHP-filen i LSMRemote installationsmapp eller redigera den från LabCollector serverhanterare.
      *Se vår KB på hur man aktiverar tvålförlängning.
    • Gå nu till din onlineinstans och klicka på LSM-tillägget. Du kommer att se den här raden i webbläsarens URL. Redigera raden och lägg till avlägsen framför LSM och tryck enter.
    • Äntligen öppnas inloggningssidan som nedan, där du kan registrera dig eller logga in på LSMRemote.

*Om inloggningssidan inte öppnas, se till att du har den senaste PHP-versionen på din LabCollector Serverhanterare.

*Läs vår KB på hur man loggar in och registrerar sig på LSMremote.

2. Integrera LSMRemote på din webbplats

• Som förklarats i starten är LSM ett tillägg för test-/servicelabb.
    • här kan du utföra tester på prover.
    • Dessa tester eller prover kan ges till dig av klinik eller sjukhus eller patienter direkt (begärare).
    • Dessa begäranden kan använda LSMRemote-tillägget och integrera det på sin webbplats för att enkelt hålla reda på alla jobb (tester) och få rapporter, etc.
    • För att integrera LSMRemote på sin webbplats måste du infoga LSMremote-applikationen på en WordPress-sida, kopiera denna kod i HTML-innehållet:
      <iframe width="100%" src="[URL]" frameborder="0" scrolling="auto"
             onload="javascript:iFrameResize({heightCalculationMethod: 'taggedElement'});">

* VIKTIGT: Ersätt [sökväg] i koden ovan med appens URL. (till exempel, http://www.mydomain.com/lab/extra_modules/lsmremote)
      (Men eftersom LSMRemote kan integreras i dina värdwebbplatser kan du gå till din föredragna webbhotellleverantör)

• Till exempel integrerade vi LSMRemote ansluten till ovan nämnda URL i bilden ovan avsnitt 2 på vår WordPress-sida med HTML och CSS.
      *De andra HTML/CSS-elementen som du ser används för att stil och formatera sidan i vår WordPress. Det är inte nödvändigt att göra detsamma för dig. Du kan anpassa efter dina önskemål.
    • När vi kommer åt länken (permalänk i bilden ovan) ser vi LSMRemote på vår webbplats på nedanstående sätt.
      *NOTERA: Detta är bara ett exempel, för att visa dig hur LSMRemote ser ut när den är integrerad i webbplatsen.

3. Aktiverar rapportåtkomstportal

• När du har integrerat LSMRemote-webbplatsen kan du också ha en portal, till exempel patienter för att få direkt tillgång till sin testrapport.
    • Denna inställning kan konfigureras i filen config.ini och läs vår KB vidare konfigurerbara alternativ i config.ini för att aktivera denna rapportåtkomstportal. (punkt 32 i KB-länken)
      Se avsnitt ett för att komma åt filen config.ini.
      När du ändrar värdena för token-åtkomst som sant eller falskt, kommer du att se alternativet nedan.
    • Detta är ett bekvämt alternativ för patienter som vill se sin rapport direkt, istället för att vänta på eller besöka sjukhuset eller testlabb
    • Denna token genereras automatiskt när jobbet skickas i LSMRemote, till exempel kommer du att se det så här.
      * Läs vår KB på hur man skickar in ett jobb och skapar en spårbarhetsrapport.
    • När du kommer åt rapporten genom att lägga till tokennumret; tre saker kan hända.
        1. Om din rapporten är klar det kommer att visa en pdf-knapp där du kan ladda ner din resultatfil.
          2. om din rapporten är inte klar det kommer att visa dig respektive meddelande.
      3. Om du har angett en fel tokennummer då kommer det att visa att token inte finns.
    • Låt oss säga att du vill separera inloggningssidorna för inloggningsalternativet "Direktrapportåtkomst" från "leverantörsportalen" på separata webbsidor.
    • LabCollectcor låter dig göra det. Allt du behöver göra är att lägga till heller login=1 or login=2 i slutet av webbadressen.
    • På detta sätt har du en olika individuella webbsidor för inloggningssidor för leverantör och direktrapportåtkomst.

4. LSMRemote konfigurerbara egenskaper

• Du kan konfigurera LSMRemote enligt dina krav.
    • För sådana ändamål erbjuder LSMRemote olika alternativ med hjälp av filalternativen config.ini.
    • Du kan använda alla alternativ i config.ini (förklarat i avsnitt 2 ovan) för att konfigurera din LSMRemote enligt dina krav.
    • Till exempel kan du konfigurera LSMRemote att ha alternativet "Direktrapportåtkomst" där patienterna direkt kan lägga till sitt tokennummer och få tillgång till sin testrapport.
      *Kontrollera vår KB för att se LSMRemote konfigurerbara alternativ.