Workflow API - LabCollector

SAMMANFATTNING:

WF API fungerar på samma logik som LC API. Se vår manual på LabCollector och vår manual om Workflow API.

Obligatoriska rubriker:

• X-LC-APP-Auth (autentisering)
• Acceptera (returtyp)

PUT-åtgärder:

utföra_jobb

Används för att starta ett jobb i WF-tillägget. Denna start har alla samma funktioner som en normal jobbstart från WF-tillägget (som automatisk start).

Obligatoriska parametrar:

1. namn (namn på nytt jobb)
2. mall (mall för nytt jobb) -> kan vara mallens namn eller mall-ID

Exempelvis:

http://[my_labcollector_url]/extra_modules/workflow/webservice/?action=execute_job&na me=XXXX&template=XXXX

-------------------------------------

komplett_nod

Används för att utlösa slutförandet av nod API Execution type.

Obligatoriska parametrar:

1. jobb (namn på jobb där noden är) -> kan vara jobbnamnet eller jobb-ID
2. node_id (nodidentifierare) -> alltid ett negativt tal (kan ses i API Execution-noden på mallsidan)

Exempelvis:

http://[my_labcollector_url]/extra_modules/workflow/webservice/?action=complete_node&j ob=XXXX&node_id=-XX

Felstatus:

Obligatoriska parametrar:

1. jobb (namn på jobb där noden är) -> kan vara jobbnamnet eller jobb-ID
  2. node_id (nodidentifierare) -> alltid ett negativt tal (kan ses i API-exekveringsnoden på mallsidan)
  3. obs (när du ställer in en felstatus är observationer relaterade till det felet obligatoriska)

Exempelvis:

http://[my_labcollector_url]/extra_modules/workflow/webservice/?action=complete_node&job=XXXX&node_id=-XX&status=E&obs=XXX