Problem med uppladdningsfil: titta på din PHP-konfiguration - LabCollector

Sök kunskapsbas efter nyckelord

Du är här:
← Alla ämnen

I filen php.ini (med hjälp av Windows Manager, gå till Inställningar > Konfigurera servrar > PHP), kan vissa funktioner modifieras för att passa dina behov.
Glöm inte att starta om servrarna för att validera ändringarna.

Här är några exempel:

; Högsta tillåtna storlek för uppladdade filer.
; http://php.net/upload-max-filesize
upload_max_filesize = 80M

; Maximalt antal filer som kan laddas upp via en enda begäran
max_file_uploads = 100

; Hur många GET/POST/COOKIE indatavariabler kan accepteras        # radnummer i din uppladdade fil #
max_input_vars = 1000000

; Maximal storlek på POST uppgifter PHP som kommer att acceptera.
; Dess värde kan vara 0 för att inaktivera gränsen. Den ignoreras vid POST-dataläsning
; är inaktiverat genom enable_post_data_reading.
; http://php.net/post-max-size
post_max_size = 80M