Hur ställer du in din tredjepartsappintegration? - LabCollector

Sök kunskapsbas efter nyckelord

Du är här:
← Alla ämnen

LabCollector erbjuder olika inställningsalternativ. Den är färdig att använda (i den mån det är möjligt) kan dess konfiguration enkelt hanteras av superadmin för att uppfylla dina specifika laboratoriekrav. I följande kunskapsbas kommer vi att visa dig hur du ställer in din tredjepartsappintegrering.

För att göra det, gå helt enkelt till ADMINISTRATION -> ANNAN -> INSTÄLLNING -> integrationer:

LabCollector erbjuder möjligheten att integrera tredjepartsappar direkt i din instans, dessa appar kan ställas in och konfigureras för att möta dina behov när det gäller att förbättra din kommunikation med andra arbetskollegor, förbättra din sökförmåga, …etc.

• A: Du kan konfigurera appar som har möjlighet att skicka SMS-varningar och meddelanden, till exempel: Twilio och plivo.
  • B: Du kan också konfigurera kommunikationsappar, till exempel: Slak, och välj om du vill visa kanalerna på LabCollectors hemsida.

*Snälla, ta en titt på detta KB för mer information om hur du tar emot LabCollector aviseringar med Slack.

• C: Du kan ställa in faxprogram, såsom: West Fax och / eller mFax.
  • D: Du har också möjlighet att lägga till ett avancerat söktillägg och integrera det direkt i LabCollector, Till exempel : Elastiskt moln, AWS or Google Cloud

*Snälla, ta en titt på detta KB för mer information om Advanced Search Manager.