Hur skriver jag ut risk- och säkerhetsinformation? - LabCollector

Sök kunskapsbas efter nyckelord

Hur skriver jag ut risk- och säkerhetsinformation?

Du är här:
← Alla ämnen

För att skriva ut risk- och säkerhetsinformation för ett reagens, gå till Reagens och tillbehör modul.

Välj den reagenspost för vilken du vill skriva ut risk- och säkerhetsinformationen. Under ID-fliken klickar du på "ögat" som visar "Klicka för att öppna posten".

Gå till ikonen som visar "Visa risk- och säkerhetsdata".
Information om produkten kommer att visas. Välj "Print”-alternativet uppe till höger.
Du kan också direkt "skriva ut" NFPA-skyltkoderna.

En ny sida med alla risk- och säkerhetsdata kommer att dyka upp. Välj rätt skrivare och sidlayout för att skriva ut risk- och säkerhetsinformationen eller så kan du spara den som en PDF-fil.