Hur ställer jag in ditt Web Services API? - LabCollector

← Alla ämnen

LabCollector erbjuder olika inställningsalternativ. Den är färdig att använda (i den mån det är möjligt) kan dess konfiguration enkelt hanteras av superadmin för att uppfylla dina specifika laboratoriekrav. I följande kunskapsbas kommer vi att visa dig hur du ställer in ditt webbtjänst-API.

För att konfigurera ditt webbtjänster API, gå helt enkelt till ADMINISTRATION -> ANNAN -> INSTÄLLNING -> Modulsökning och formuläralternativ:

• Ett nytt utbud av applikationer baserat på din LabCollector instans kan implementeras och utvecklas.
  • Använda LabCollector som backend-databas kan laboratoriet tillhandahålla fjärrinformation i externa kataloger, biologiska resurser etc.
    * För mer information, se denna
    sida.
  • LabCollector erbjuder API-tjänster som kan hjälpa dig att ansluta en tredjepartsapplikation till LabCollector.

• Du kan namnge det nya API som du vill.
    • Du kan lägga till operatören för tillägget om du vill. Du kan också välja att hålla den tom.
    • IP-begränsningen är för dig att välja om du vill begränsa eller ge åtkomst till vissa IP-adresser. För att hantera IP:erna kan du gå till ADMIN -> ANVÄNDARE & PERSONAL -> HANTERA AUKTORISERADE IP-adresser. Om du väljer Ja och spara API-inställningarna kommer den att be dig lägga till IP:n (som visas i skärmdumpen nedan).
    • Du kan välja de moduler som du vill koppla till applikationen.
    • Du kan också välja ett tilläggsalternativ om du ska använda API för att ansluta till en av de LabCollector tillägg.
    • När du har valt dina alternativ kan du klicka på knappen "LÄGG TILL". Du kommer då att se att ditt API har ställts in och en ny flik kommer att visas (se skärmdump nedan).

• Se siffrorna som visas i skärmdumpen ovan:
      • 1: Du kan se token, när du klickar på knappen kommer en ny flik att visas (se skärmdump nedan).

• Du kan kopiera token om du behöver den genom att trycka på kopieringsikonen , eller så kan du skriva ut den genom att klicka på utskriftsikonen
      • 2: Du kan också återskapa token.
Var försiktig not
Om du återskapar token kommer alla tjänster som använder appen att sluta fungera. Dessa tjänster måste sedan uppdateras med den nyskapade token.

* För mer information, se KnowledgeBase: ansluter LSM till provmottagningstillägg.
* För mer information, se denna sida.