Det gick inte att läsa in stora rapporter LabCollector - LabCollector

Sök kunskapsbas efter nyckelord

Du är här:
← Alla ämnen

Fel vid öppnande av pdf-rapporter LabCollector: undantag 'Mpdf\MpdfException' med meddelandet 'HTML-kodstorleken är större än pcre.backtrack_limit 1000000. Du bör använda WriteHTML() med mindre stränglängder.

PHP-funktionen preg_replace() har en maximal stränglängd som den kommer att tolka (som standard är detta ofta cirka 100000 XNUMX tecken). Över detta returnerar PHP tyst ett nollvärde. Så långa kodsträngar kommer att ersättas av ingenting!

Du kanske kan öka värdet på pcre.backtrack_limit vid körning om ditt system tillåter. Ändra filen php.ini enligt följande:

Som standard har du:

;PCRE-bibliotekets bakåtspårningsgräns.
;http://php.net/pcre.backtrack-limit
;pcre.backtrack_limit=100000

För att åtgärda felet, ta bort den sista raden (ta bort ; ) och vi föreslår att du ökar gränsen till 5000000:

;PCRE-bibliotekets bakåtspårningsgräns.
;http://php.net/pcre.backtrack-limit
pcre.backtrack_limit=5000000

Notera: pcre.backtrack_limit kan konfigureras från PHP ≥ 5.2.0