API: Hur skapar man lådor eller tallrikar? - LabCollector

← Alla ämnen

I lagringswebbläsaren för LabCollector du kan nu välja att skapa plattmallar med API.
Denna funktion ger dig flexibiliteten att designa plattorna enligt dina krav.

LabCollector erbjuder dig att skapa nya lådor, ställ, tallrikar eller andra typer av behållare med hjälp av API:t, följ dessa steg.
Att göra så.

Använd API POST-metoder som vanligt med:

• Lägg till i din URL "webservice/index.php/?v=2&action=addBox" som i bilden nedan.
  • använd metoden POST
  • nödvändiga parametrar är
  • "namn", "typ", "utrustning" och även "storlek" för vissa typer
  • valfria parametrar är "beskrivning", "rack", "keeper"

VIKTIGT

• parametern "utrustning" stöder utrustningens id eller namn och måste finnas i LC-lagring (tabell boxes_local_def)
  • parametern "typ" måste vara en giltig typ i LC: box, box_no grid, plate, microplate, visotube, bag, shelf part
  • parametern "storlek" ska vara numerisk för visotube, och detta format (A:1.H:8) för låda, platta och mikroplatta

Resultatet i lagringswebbläsaren kommer att se ut som nedan för ovanstående API.
Verktyg–>Lagringswebbläsare