Streckkodsskrivare anslutning timeout - LabCollector

← Alla ämnen

Ett försök att skriva ut en streckkod ger ett felmeddelande om timeout för anslutningen.

Om din streckkodsskrivare ger detta fel kan du behöva kontrollera skrivarens IP-adress. Bestäm IP-adressen för skrivaren. På Windows: använd kommandot 'ipconfig' (win+R >> cmd >> ipconfig)

Du kan ha anslutit skrivaren till en dator som inte har skrivarserververktyget installerat.

Skrivarens IP-adress kan behöva ställas in LabCollector>>Inställningar>>Etikettskrivare.