Kan databasen separeras från systemet som labcollector är installerad? - LabCollector

Sök kunskapsbas efter nyckelord

Du är här:
← Alla ämnen

LINUX-SERVER
Du kan separera appservern (webbservern) och databasservern, installera databasen på en fjärrdatabasserver till exempel. När du installerar LabCollector med install.php skript vi tillhandahåller, ange bara fjärrdatabasens IP eller adress.

WINDOWS SERVER
Om du installerar LabCollector med våra Windows LabCollector serverhanteraren, databasen skapas på samma plats som appen, men då kan du flytta den någon annanstans och redigera config.php fil för att peka på den nya platsen.