Hur installerar du NCBI blast körbar att använda i LabCollector? - LabCollector

Sök kunskapsbas efter nyckelord

Du är här:
← Alla ämnen

1. Ladda upp NCBI Blast Executables online (blast.zip)

2. Avkomprimera och installera mappen blast i /bin, vilket bör resultera i /bin/blast

3. Byt namn på lämplig mapp beroende på ditt operativsystem och ta bort alla andra mappar som inte är relaterade till ditt system.

t.ex. för valfri Windows-server: C:\Program Files (x86)\AgileBio\LabCollector\www\lab\bin\blast\windows
      för valfri unix- eller linux-server: /bin/blast/unix
       På ett Linux 64bits OS bör du byta namn på /bin/blast/linux64 till /bin/blast/unix