Hur konfigurerar du dina modulsöknings- och formuläralternativ? - LabCollector

Sök kunskapsbas efter nyckelord

Du är här:
← Alla ämnen

LabCollector erbjuder olika inställningsalternativ. Den är färdig att använda (i den mån det är möjligt) kan dess konfiguration enkelt hanteras av superadmin för att uppfylla dina specifika laboratoriekrav. I följande kunskapsbas kommer vi att visa dig hur du ställer in dina modulsökningar och formuläralternativ.

För att konfigurera dina modulsökningsalternativ, gå helt enkelt till ADMINISTRATION -> ANNAN -> INSTÄLLNING -> Modulsökning och formuläralternativ:

• A: Modulsökning och formuläralternativ:
    • LabCollector erbjuder möjligheten att mata in flera rader i sökfältet, en liten ikon visas i det nedre högra hörnet av sökfältet när detta alternativ är aktiverat, vilket låter dig konfigurera dess storlek.

• Du kan välja att aktivera strikt sökning alternativet, som låter dig utföra en strikt sökning på MySQL-innehåll med HTML-taggar.
    • Du kan ställa in sökfältet så att det är okänslig för vissa karaktärer (som visas i skärmdumpen nedan).

• B: Inledande sökalternativ för modulen:
    • Du kan välja om du vill visa resultat vid första åtkomst till en modul, även om det inte finns någon sökhistorik, du kan också ställa in standardsorteringen till ASC (stigande) eller DESC (fallande).
  • C: Alternativ för modulformulärdelning:
    • Här kan du ställa in din standardandelstyp att vara antingen Per modul or Välgörenhet.
    • Om du väljer Per modul alternativet måste du komma åt Spela in alternativ sida (genom att följa dessa steg: Admin -> Annat -> Inspelningsalternativ), och välj de grupper som du vill dela modulformuläret med för varje enskild modul (som visas i skärmdumpen nedan).

• Och om du väljer Välgörenhet alternativ, den Standardandel rullgardinsmenyn kommer att vara tillgänglig och du kan sedan välja grupp(er) som du vill dela modulformuläret med. I detta fall kommer den/de valda gruppen/grupperna automatiskt att visas i aktieoptioner av modulformuläret, och detta kommer att gälla för alla moduler utan undantag (som visas i skärmdumpen nedan).