Hur ställer du in dina rackskanner? - LabCollector

← Alla ämnen

LabCollector erbjuder olika inställningsalternativ. Den är färdig att använda (i den mån det är möjligt) kan dess konfiguration enkelt hanteras av superadmin för att uppfylla dina specifika laboratoriekrav. I följande kunskapsbas kommer vi att visa dig hur du ställer in dina rackskannrar.

För att göra det, gå helt enkelt till ADMINISTRATION -> ANNAN -> INSTÄLLNING -> Rack skannrar:

• Smakämnen provsatsverktyg är ett tillägg till katalogprover som skannats av labbinstrument som rackscanners.

* Läs denna kunskapsbas för att veta mer om hur du använder stativskanner med provsatsverktyg.

• A : Rack skannrar:
      – För användare av tilläggsexempel på batchverktyg måste en skanner registreras.
      – Du måste fylla i formuläret med nödvändig information.
      – För att hitta IP-adressen för den dator som är ansluten till skannern, starta kommandotolken (i start skriv kommandotolken och klicka på den), skriv ipconfig/all.

– IP-numret finns listat under IPv4 Adress. Som standard är porten 5151.
    • B : Tallrikmallar:
      – Du kan lägga till mallar för rackskannrar för att skanna proverna på din tallrik.
      – Mallar måste vara i CSV-format med kolumner POS (för position); provnamn;volym;provtyp.

*För mer information se KnowledgeBase-Rack skannerinstallation.