Hva er Protein Tracking System-tillegget? Og hvordan bruke den? - LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

Du er her:
← Alle emner

Proteinsporingssystem (PTS) er et tillegg innenfor LabCollector , som tilbyr en omfattende løsning for styring av proteinproduksjon og renseaktiviteter. Med sitt nettbaserte grensesnitt kan brukere få tilgang til systemet fra hvor som helst og administrere et ubegrenset antall prosjekter.

De mange styringsverktøyene som er inkludert i PTS tillegg gjør det enkelt for brukere å holde oversikt over deres proteinproduksjon, transfeksjon, rensing og analyseaktiviteter. Dette inkluderer sporing av fremdriften til prosjekter, administrasjon av ressurser og overvåking av resultater. Systemet gir også en sentralisert database der brukere kan lagre informasjon om proteinene deres, for eksempel kilde, mengde og renhet, samt lagringsstedet i laboratoriet.

De PTS tillegget er egnet for både rutineprosjekter og tekniske plattformtjenester, noe som gjør det til en allsidig løsning for å administrere proteinene dine i laboratoriemiljø. Enten du er forsker, vitenskapsmann eller laboratorieleder, PTS tillegg kan hjelpe deg å jobbe mer effektivt ved å tilby en sentralisert, organisert og tilgjengelig måte å administrere proteinene dine på.

Tillegget har også et brukervennlig grensesnitt, som er intuitivt og strømlinjeformet, slik at brukere raskt kan navigere og fullføre oppgaver.

Skjermbildet nedenfor gir en omfattende visuell representasjon av hovedgrensesnittet til Proteinsporingssystem tillegg.

.

Merknader
Noen alternativer er bare tilgjengelige for Flott administrator, slik som Oppsett & admin menyer (C & D).
.
  • A: Når du klikker på “Hjemprodukt”-knappen, vil du bli ført til hovedsiden (som vist i skjermbildet ovenfor), som er vår standard landingsside når du først får tilgang til tillegget. For å hjelpe deg å få mest mulig ut av det, la oss se nærmere på hver del:
    • 1: Søk med letthet: Leter du etter spesifikke proteinprosjekter? Du kan søke etter dem ved å bruke prosjektkoden eller nøkkelordet, navnet på proteinet/DNAet du leter etter, eller datoen da posten først ble opprettet. Vi har gjort det enkelt for deg å finne det du leter etter!
    • 2: Prosjekttre: Hold styr på alle eksisterende proteinprosjekter med vårt prosjekttre. Med en hurtigsøkefunksjon innebygd kan du fokusere på dine egne proteiner om du vil.
    • 3: Jobb status: Hold oversikt over statusen til alle jobbene dine på ett sted. Du vil se antall aktive prosjekter, totale prosjekter, pågående proteinforespørsler, kloninger, transfeksjoner, rensinger og mer. Hold kontrollen og hold deg informert!
    • 4: Nyeste proteiner: Se alle de nyeste proteinene som er opprettet, sammen med detaljer som opprettelsesdato, proteinnavn, prosjektnavn og forespørsel.
    • 5: Direktesending: For superadministratorer og administratorer er live-feeden vår med proteinforespørsler en spillskifter. Du kan validere eller avvise forespørsler, redigere eller slette dem, eller til og med duplisere dem for enkel administrasjon.
Merknader
Vær oppmerksom på at når du validerer en forespørsel, vil du få en ny fane som ber deg bekrefte valget ditt og fullføre trinnet. Når det er gjort, vil en e-post bli sendt til alle brukere som er inkludert i trinnet.
Når du prøver å slette en proteinforespørsel, må du også bekrefte slettingen.

.

• Når du klikker på et prosjekt fra prosjekttreet, kommer du til en detaljert forhåndsvisningsside. Her finner du all informasjonen du trenger å vite om prosjektet ditt – status, skaper og mer. I tillegg, med bare et klikk på en knapp, har du muligheten til å arkivere den eller gjøre endringer. Her er hva du finner:
    • rask forhåndsvisning: Få en omfattende oversikt over prosjektet ditt, inkludert dets status (for eksempel: & ), skaper og mer. Du har all informasjonen du trenger for hånden!
    • Arkiv : Trenger du å ta et prosjekt av bordet en stund? Ikke noe problem! Med arkivfunksjonen kan du enkelt fjerne den fra visningen og gå tilbake til den senere.
    • Rediger : Gjør endringer i prosjektet etter behov med den brukervennlige redigeringsfunksjonen. Oppdater informasjon, foreta justeringer og hold prosjektet i gang.
    • Skrive ut : Vil du dele prosjektdetaljene dine med andre? Med utskriftsfunksjonen vår kan du skrive ut en papirkopi av prosjektet for arkivering eller for å dele med teamet ditt.
    • Delete : Trenger du ikke lenger et prosjekt? Slett det enkelt og hold prosjekttreet ditt organisert og oppdatert.

.

• B: Den "Legg til prosjekt" seksjonen åpner for opprettelse av nye prosjekter. Alt du trenger å gjøre er å legge inn en prosjektkode, en dato og en vitenskapelig koordinator for prosjektet, og klikk deretter på "Legg til prosjekt".

.

• C: Som en administrator, spiller du en avgjørende rolle i å administrere og opprettholde jevn drift av tillegget. Det er derfor vi har designet "admin” Seksjon for å være det ultimate verktøyet for å effektivisere arbeidet ditt. Her kan du f.eksenkelt administrere og overvåke brukeraktivitet, inkludert å legge til nye brukere, oppdatere brukerens rolle og konfigurere deres tilgang.

• 1: I denne delen har du muligheten til å søke etter spesifikke brukere og endre statusen deres. Bare skriv inn navnet og/eller e-postadressen til brukeren du leter etter i søkefeltet.
    • 2: Navnene på alle tilleggsbrukerne er oppført i den første kolonnen.
    • 3: I den andre kolonnen kan du enkelt endre statusen til hver bruker ved å krysse av for det grønne merket eller forbudsikonet. Hvis en bruker er aktiv for øyeblikket, kan du klikke på det grønne merket for å deaktivere vedkommende. Og hvis en bruker er inaktiv, kan du klikke på forbudsikonet for å aktivere dem.
    • 4: I den tredje kolonnen kan du se rollen til hver bruker, enten de er en administrator eller bare en vanlig bruker. Du kan også endre deres rolle ved å klikke på brukerteksten for å angi den som "admin" eller omvendt.
    • 5: I den siste kolonnen har du muligheten til å angi tilgangsregler for hver bruker. Du kan velge trinnene som en bruker har tilgang til, eller fjerne merket for trinnene du vil begrense. Det kan for eksempel være lurt å gi en admin-bruker tilgang til alle trinnene, mens en vanlig bruker kun har tilgang til visse trinn.

.

• D: Den "OppsettAvsnittet inneholder de nødvendige trinnene for å sette opp tillegget. Følgende er inkludert:

• 1: Legg til egendefinerte felt: Få tillegget til å fungere for deg ved å tilpasse innstillinger, for eksempel å legge til nye egendefinerte felt, velg navnet du ønsker for feltet, dets type og trinnet du vil introdusere dette feltet i.
    • 2: Gjeldende egendefinerte felt og verdier: I denne delen finner du en liste over alle egendefinerte felt som er opprettet. Du vil se feltets navn, type og trinnet det introduseres i. I tillegg kan du slette eksisterende egendefinerte felt ved å klikke på "Slett"-knappen .
    • 3: Administrer analyse: Du kan legge til dine foretrukne analysemetoder som MS-MS, ELISA, SPR, …etc. På denne måten kan du sikre at dine analysebehov blir dekket.
    • 4: Administrer enheter: I denne delen har du muligheten til å administrere dine foretrukne enheter, slik som ml, ul osv. På denne måten kan du sikre at tillegget bruker de enhetene du er mest komfortabel med.
    • 5: Alternativer for trinn: Du kan legge til egendefinerte trinn i tillegget, og velge om du vil beholde eksisterende aktive eller deaktivere dem. Du kan for eksempel legge til et trinn for "Molekylær kloning" og velge å holde det aktivt. På denne måten kan du sikre at tillegget er skreddersydd for å møte dine spesifikke behov og krav.