Administrer brukerens tilgang (ELN) - LabCollector

← Alle emner

Kun for superadministrator og administrator/PI.

Gjennom ADMIN> Administrer> Avanserte tillatelser, kan superadministrator administrere brukernes tillatelser:

• Grunnvalg tilsvarende faktisk LabCollector brukernes tillatelser.
  • Avansert valg: superadministrator definerer PI for hver gruppe og PI kan definere spesifikke brukers tillatelser.

GRUNNLEGGENDE UTVALG

• Oppsett

Grunnleggende valg åpner to faner for superadministrator:

1/ Legg til bok/prosjektregler, der superadministrator velger om ansatte og bruker kan opprette ny bok.
Som standard kan administratorer lage bøker. Gjøre Spar når valget er gjort.

2/ [Alle bøker] Fanetilgang, slik at superadministrator kan konfigurere tilgang til Alle bøker.
For administratorer kan du velge om de alle kan lese og skrive alle bøker (PÅ), bare noen av dem (sjekk i listen) eller noen av dem (AV).
For ansatte og brukere, velg om de alle har VIS-tilgang til alle bøker (PÅ) eller ikke (AV).
Do Spar når valget er gjort for hver seksjon.

LabCollector Grupperegler er dominerende her. Hvis administrator, medarbeider eller bruker er i en begrensningsgruppe (se KB-gruppens retningslinjer), vil de kunne se bøker til gruppemedlemmene og de fra brukere med full tilgang under Mitt samarbeid trefanen.

• Administrer brukerens tilgang

Bokeier kan nå definere flere samarbeidspartnere som skal kunne se og endre boken. Bruk linken til høyre Administrer brukerens tilgang for å få tilgang til samarbeidsmuligheter.

Bokeier sjekker i den utvalgte listen brukere som kan ha tilgang til boken hans.

AVANSERT UTVALG

• Oppsett

Avansert valg lar superadministrator definere PI for hver gruppe, og tillatelser for alle brukere.

For medlemmer med full tilgang og per gruppe (velg i listen), kan superadministrator definere administrator-PI.
Disse PI vil få tilgang til avansert tillatelsesoppsett som superadministrator for de andre laboratoriemedlemmene i gruppen deres.

Per bruker er tillatelsene:
- Alle: Alle tillatelser
- C/EW: brukeren kan opprette og redigere arbeidsflyten
- C/ET: brukeren kan opprette og redigere mal
- ANB: brukeren kan legge til nye bøker
- VAB: brukeren kan se alle bøkene

• Administrer brukerens tilgang

Bokeier kan nå definere flere samarbeidspartnere som skal kunne se og endre boken. Bruk linken til høyre Administrer brukerens tilgang for å få tilgang til samarbeidsmuligheter.

Merk av for å låse opp alternativer for brukere Tillat brukertilgang, og velg deretter de forskjellige alternativene for Bok, Eksperiment og Sider.
Du kan også definere hvem som kan signere sider (se KB-XXX). Samarbeidspartnerne dine vil se boken din i delen Mine samarbeid.