Hvordan lage et token for rapporttilgang for pasient/klient ved bruk av LSMRemote? - LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

Du er her:
← Alle emner
SAMMENDRAG:

Lab Service Manager (LSM)-tillegget er det perfekte programmet for kjerne- og testlaboratorier.

Du kan lese mer om LSM på bloggen vår. Anmoderne (klinikker eller institutter som samler inn prøver) kan sende inn bestillinger til servicetestlaboratorier for å utføre tester på prøver ved å bruke LabCollector tillegg. Du kan opprette forskjellige parametere for jobber (testordrer), prøveinformasjon, tester (protokoll, reagenser, utstyr, input/behandling/resultatparametere) og konfigurere jobben din i henhold til dine krav. Du kan også lage maler for rapportene dine som resultater, fakturaer, Chain of Custody (CoC).

* Vennligst se vår KB for å se hvordan du starter med LSM-tillegg.

Følg trinnene nedenfor for å bruke LSMRemote for:-

1. Tokengenerering

2. Se rapporten ved å bruke token

1. Aktivering av token-alternativet
2. Legge til andre sikkerhetsalternativer enn tokennummer
3. Separere påloggingssiden for kunder og rapporter med direkte tilgang
4. Ulike rapportalternativer

1. Tokengenerering

• LSMRemote kan brukes av forespørsler (som klinikker, sykehus, prøveinnsamlingslaboratorier osv.) for å lage jobber (tester) for prøvene de mottar.
  • Siden LSMRemote er koblet til LSM (Lab Service Manager) tilleggsmodul LabCollector, overføres jobbene automatisk til LSM-tillegget fra LSMRemote.
  • LSMRemote genererer automatisk et token for hver prøve som er registrert i jobben.
  • Dette tokenet kan brukes videre av klienter eller pasienter for å få tilgang til rapporten deres direkte på nettet.(forklart nedenfor i detalj)
  • Vennligst sjekk vår KB for å se hvordan du registrerer, logger på og bruker andre alternativer i LSMRemote.
  • Les mer om LSMRemote og hvordan du bruker den i vår KB.
  • Når en jobb opprettes i LSMRemote og sendes, genereres en Chain of Custody (CoC) rapport automatisk.
    *NOTAT: Du kan lage en CoC-mal i LSM-tillegget, og den samme malen vil bli brukt i LSMRemote. Nedenfor er bildet av en CoC-rapportmal som allerede er opprettet i LSM-tillegget.

2. Se rapporten ved å bruke token

• LSMRemote genererer automatisk et token for hver prøve som er registrert i jobben.
  • Dette tokenet kan brukes videre av klienter eller pasienter for å få tilgang til rapporten deres direkte på nettet.
  • 1. Aktivering av token-alternativet

• A. Her kan rekvirentene logge inn for å sende inn bestillinger (tester/jobber) for LSM-tillegg.
    Vennligst les vår KB for å se hvordan du registrerer og logger på LSMRemote.
  • B. Dette alternativet vil være tilgjengelig etter aktivering av "Token_access"-alternativet ved å bruke config.ini-filen.
  • Pasienten eller en hvilken som helst klient kan bruke token-nummeret for å få tilgang til rapporten her.
  • 2. Legge til andre sikkerhetsalternativer enn tokennummer

• Du kan legge til andre sikkerhetsdetaljer bortsett fra token-alternativet, som Navn på pasient/klient, etc.
    * Vennligst les vår KB på hvordan konfigurere sikkerhetsalternativer i LSMRemote-punkt 33.
  • Bildet ovenfor vil bli sett på den samme påloggingssiden til LSMRemoten.
  • 3. Separere påloggingssiden for kunder og rapporter med direkte tilgang

• Hvis du ønsker å skille innloggingsalternativene A & B så kan du bruke en dedikert påloggings-ID for hver av dem.
    • LabCollector lar deg gjøre det. Alt du trenger å gjøre er å legge til heller login=1 or login=2 på slutten av LSMFern-URLen.
  • 4. Ulike rapportalternativer

• Når du får tilgang til rapporten ved å legge til tokennummeret; tre ting kan skje.
    • 1. Hvis din rapporten er klar den vil vise en pdf-knapp hvor du kan laste ned resultatfilen.
    • 2. hvis din rapporten er ikke klar den vil vise deg den respektive meldingen.
    • 3. Hvis du har lagt inn en feil symbolnummer så vil det vise at tokenet ikke eksisterer.