Hvordan bruker jeg Dymo? - LabCollector

← Alle emner

De Dymo LabelWriter 450 Turbo (amerikansk modell) er en plug-and-play-skriver. Dymo er en lokal trykkeri, så utskriften bør bestilles fra den lokale datamaskin koblet til Dymo.

LabCollector støtter kun denne modellen.

Merknader: NPAPI JavaScript støttes ikke av Chrome, så Dymo LabelWriter fungerer kanskje ikke med denne nettleseren.

INSTALLASJON

Når du kobler til Dymo for første gang, fortsetter systemet automatisk til installasjonen.

For å kontrollere at Dymo er riktig installert i systemet ditt:

• Gå til Innstillinger > Skrivere og skannere (Windows)
  • Gå til Systemvalg >Skrivere og skannere (MAC)

Bekreft at du har Dymo LabelWriter 450 Turbo på listen over skrivere.

Ellers, gå til Dymo-nettstedet for nedlasting og følg installasjonsmanualen for driveren.

Vennligst bruk Dymo-programvaren versjon 8.7.4 (last ned v8.7.4, Dymo brukerveiledninger)

BRUK I LABCOLLECTOR

I din LabCollector, kan du enkelt skrive ut ved å klikke på ikonet skriver tilgjengelig på venstre ikonserie i posten din.

1. Legg ved en kommentar om nødvendig
2. Du kan legge til et felt på etiketten: navn, dato osv.
3. Bruk din egen unike kode i stedet for LabCollector ID for å designe strekkoden din.
4. Velg etikettmodellen din:

• Dymo-etiketter er allerede konfigurert i LabCollector: DTCR-1000, DTCR-2000, DTCR-3000 og DTCR-6000. For mer informasjon om produktene som er kompatible med LabCollector gå til Lagringstilbehør.

5. Dymo Printer er automatisk på listen over skriverne dine.
6. Du kan velge antall kopier som skal skrives ut.

FEILSØKING

Hvis DYMO ikke vises som et alternativ når du klikker på skriversymbolet, kontroller følgende punkter:
1. Sørg for at du har riktig versjon av programvaren.
2. På Windows går du til systemstatusfeltet nederst til høyre på skjermen og klikker på pilen oppover. Høyreklikk på DYMO-symbolet vist nedenfor og velg Diagnostisere.

Følgende popup vises, og ber deg om å åpne en testside for å sjekke sertifikatet.
Etter å ha valgt Ja en side åpnes i standardnettleseren din med en lenke som ligner på følgende (det avhenger av hva som er standardporten): https://localhost:41951/DYMO/DLS/Printing/Check.
Avhengig av nettleseren vil du få en melding som den nedenfor.

Klikk på Avansert og Fortsett til {domain}. Når du har bekreftet sertifikatet, skal DYMO-etikettutskrift være aktivert for den nettleseren. Bruk samme link som før (https://localhost:41951/DYMO/DLS/Printing/Check) for hver av nettleserne dine. For Chrome skriv inn følgende kobling i adressefeltet – chrome://flags/#allow-insecure-localhost – aktiver Ugyldige sertifikater for ressurser lastet fra localhost, og start nettleseren på nytt.

OBS:

Hvis du bruker FireFox-nettleser og har problemer med å skrive ut fra DYMO-skriver, kan du prøve å løse dette problemet ved å akseptere sikkerhetsrisikoen fra https://localhost:41951 or https://127.0.0.1:41951 (klikk på lenken for å sjekke).

Det vil vise feilen som bildet nedenfor.
Engelsk oversettelse: Feilen viser detpolicyen tillater ikke å konsultere den eksterne ressursen som ligger på den lokale verten.

Prøv også det generiske utskriftsalternativet, dette vil frigjøre deg fra alle disse kompatibilitetsproblemene