LabCollector LC-skriver: Hva er det og hvordan bruker du det? - LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

Du er her:
← Alle emner
SAMMENDRAG:

Hvis du har kommet hit fra LabCollector Skriver-app Blogg så velkommen til kunnskapsbasen!

Hvis du ikke vet om vår LabCollector Skriver-app ennå, så her er en kort beskrivelse: Det er en app som utvider seg LabCollector å skrive ut på B18 mobil skriver for rask merking mens du er på farten, lar den deg legge inn data manuelt eller skrive ut etiketter for din LabCollector prøver og poster.

Komme i gang med LC Printer

1.1 Laste ned og installere LC-skriverapp

1.2 Pare enheten din med B18 mobil skriver

1.3 Tilpassing og utskrift av etiketter

Virkelige applikasjoner

Komme i gang med LC Printer

1.1 Laste ned og installere LC-skriverapp

Følg disse enkle trinnene for å installere LC Printer-appen på Android-enheten din:

– Naviger til Google App Store på mobilenheten din.

- Søk etter "LC-skriver” (utviklet av AgileBio) og klikk på nedlastingsknappen.

– Når det er installert, trykk på appikonet for å åpne det.

Vennligst se skjermbildet nedenfor for å vite mer om de forskjellige delene av appen:

1. Hjemmeside: Dette er hovedgrensesnittet der du kan legge inn etikettinformasjon manuelt eller få tilgang til LabCollector.

2. Historie: Se en historikk over de siste 5 trykte etikettene, inkludert modul- eller tilleggsinformasjon og deres respektive IDer.

3. Innstillinger: Få tilgang til appinnstillinger for å koble til/fra skriveren.

4. Om delen: Finn linker til våre andre apper, sosiale medier, kontaktinformasjon og appversjonen.

1.2 Pare enheten din med B18 mobil skriver

Før du kan begynne å bruke LC Printer, må du pare den mobile enheten din med den mobile B18-skriveren. Dette er hvordan:

– Sørg for at Bluetooth er aktivert på mobilenheten din.

– Slå på den mobile B18-skriveren din og sørg for at den er i sammenkoblingsmodus.

– Åpne LC Printer-appen og naviger til innstillingsmenyen.

– Klikk på "Søk" for å skanne etter tilgjengelige skrivere.

– Velg din B18-skriver fra listen over tilgjengelige enheter for å pare den med din mobile enhet.

Når din B18-skriver er vellykket sammenkoblet med enheten din, vil den bli oppført under "Tilkoblede skrivere” på innstillingssiden til LC Printer-appen. Her vil du se skrivernavnet sammen med en "Koble”-knappen ved siden av. Dette gir deg fleksibiliteten til å enkelt koble fra gjeldende skriver og pare med en annen, om nødvendig (som vist på skjermbildet nedenfor).

1.3 Tilpassing og utskrift av etiketter

På hjemmesiden har du muligheten til å legge inn etikettinformasjon manuelt eller få tilgang LabCollector (for å skrive ut en eksisterende post) ved å klikke på den angitte knappen øverst på skjermen .

Vær oppmerksom på at du også kan få tilgang direkte til din LabCollector app og velg ønsket post som skal skrives ut, vil dette automatisk åpne LC-skriverappen og fylle ut feltene nedenfor.

Hvis du velger å legge inn etikettinformasjon manuelt, se de nummererte delene i skjermbildet nedenfor for veiledning:

1. Tittel: Skriv inn tittelen eller navnet på etiketten.

2. Ekstra felt: Legg eventuelt til tilleggsinformasjon eller egendefinerte felt.

3. ID: Skriv inn identifikasjonsnummeret eller koden for etiketten.

4. Antall kopier: Angi ønsket antall etiketter som skal skrives ut.

5. Etiketttype: Velg typen eller formatet på etikettene du ønsker å skrive ut (14x30mm / 14x40mm / 14x50mm).

6. Forhåndsvisningsetikett: Oppdater forhåndsvisningen av etikettdesignet før utskrift.

7. Skriv ut-knapp: Pek på denne knappen for å starte utskriftsprosessen.

Historie delen av appen, finner du en logg over de siste 5 utskrevne etikettene. Hver oppføring inkluderer detaljer som modulen eller tillegget etiketten ble valgt fra, samt dens tilsvarende ID. Dette lar deg enkelt spore og referere tidligere utskriftsaktivitet for referanse eller opptrykk.

På "Om oss”-siden, vil du oppdage praktiske lenker for å utforske de andre appene våre, koble til oss på sosiale medieplattformer, få tilgang til kontaktinformasjonen vår og holde deg informert om den gjeldende versjonen av LC Printer-appen.

Virkelige applikasjoner

Laboratoriearbeidsflyter
I laboratorieinnstillinger er tid avgjørende, og å vente på tilgang til en sentral skriver kan føre til forsinkelser i prøvebehandlingsprosesser. Ved å integrere LC Printer i laboratoriearbeidsflyter kan du skrive ut kryoetiketter direkte fra mobilenheten din!

Inventory Management
Effektiv lagerstyring og aktivasporing er avhengig av nøyaktig merking av varer og utstyr. LC Printer gir en praktisk løsning for utskrift av etiketter for laboratorierekvisita, utstyr og eiendeler, for å hjelpe med å spore bevegelse og bruk av gjenstander på ulike steder.

Miljøovervåking og feltstudier
Miljøovervåking og feltstudier involverer ofte innsamling av prøver fra forskjellige steder og miljøer. LC Printer lar deg skrive ut etiketter på stedet, mens du legger til viktig informasjon som eksempel-IDer, innsamlingstid, GPS-koordinater og andre parametere.

LC Printer kan også brukes i en rekke andre innstillinger og virkelige applikasjoner.