Hvordan installerer jeg et tillegg? - LabCollector

← Alle emner

Forbedre din erfaring med laboratorieledelse med LabCollector'S allsidig"Add-ons". Skreddersy systemet til dine spesifikke behov ved å velge fra et bredt utvalg av valgfrie integrerte apper som sømløst utfyller LabCollector LIMS system.

I den følgende kunnskapsbasen vil vi dekke alle de essensielle trinnene du må følge for enkelt å finne, laste ned og installere det perfekte tillegget for å optimere laboratoriearbeidsflyten din.

1. Velge tillegget

2. Installasjon

1. Velge tillegget

• Begge alternativene vist ovenfor vil omdirigere deg til vår LabCollector Nettside for tillegg.
    1. Enten går du til nettforekomsten din, og klikker deretter under tilleggsdelen + ikonet.
    2. OR, du kan gå til ADMIN -> ANDRE -> OPPSETT -> TILLEGGSLAG.
  • Nedenfor er et skjermbilde av vår tilleggsside. Her vil du se ulike tillegg, du kan deretter velge den som passer dine spesifikke behov.

• Etter å ha klikket på det ønskede tilleggsikonet, vil du bli omdirigert til den nøyaktige tilleggsnettsiden, der du kan lese en beskrivelse om den, hva den gjør og hvordan den kan bidra til å forbedre laboratorieaktiviteten din.

• Når du klikker på Kom i gang GRATIS (finnes nederst på siden), vil du bli omdirigert til en registreringsside for å få tilgang til "Kundeområde", hvor du også kan finne flere tillegg og verktøy som tilbys av LabCollector.
  • Hvis du allerede har registrert deg i klientområdet, er alt du trenger å gjøre å skrive inn påloggings-ID og passord, og deretter trykke på Logg inn knappen, og gå til NEDLASTINGER -> TILLEGG hvor du enkelt kan laste ned den tilhørende zip-filen.
    *Les vår KB på hvordan du bruker klientområdet.

2. Installasjon

Alternativ 1: For visse tillegg, for eksempel: ELN, Workflow Manager og NGO, må du følge trinnene nedenfor:

1. Last ned tilleggszip-filen og pakk ut innholdet. Eksempel: Hvis du har lastet ned ELN tillegg (ELN. Zip), trekk den ut for å oppnå ELN mappe.
  2. Finn LabCollector installasjonsmappen på datamaskinen. Det kan for eksempel være "C:\Program Files(x86)\AgileBio\LabCollector\www\lab".
  3. Inne i LabCollector installasjonsmappen, finn "ekstra_moduler" mappe.
  4. Flytt den utpakkede tilleggsmappen (f.eks. ELN) inn i mappen "extra_modules", for å ha: "C:\Program Files(x86)\AgileBio\LabCollector\www\lab\ekstra_moduler\eln"

Det er det! Tillegget er nå installert i LabCollector.

Alternativ 2: Når du har lastet ned zip-filen, kan du enkelt laste den opp ved å gå til din LabCollector f.eks ADMIN -> ANDRE -> LAST OPP TILLEGG.
*Sjekk vår KB på hvordan gjøre generell oppsett på klientområdet.

• Når zip-filen er lagt til, klikk på Oppdater. Du vil se meldingen nedenfor når den er lastet opp og utpakket.

.

• Deretter går til LabCollector, vil du legge merke til at tilleggsikonet nå er synlig fra hovedmenyen, når du får tilgang til det, vil du bli bedt om å fullføre installasjonen.

• Når du er ferdig med installasjonen, vil du kunne bruke tillegget og utforske dets muligheter!