Hvordan skrive ut og følge flere rapporter/CoC-er i LSMRemote? - LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

Du er her:
← Alle emner
SAMMENDRAG:

LSMRemote tilbyr nå å skrive ut mange jobbrapporter samtidig. Dette gjør utskriften enklere i stedet for å måtte skrive ut hver rapport individuelt. Når du skal skrive ut 200 rapporter per dag, blir det vanskelig å skrive ut rapporter enkeltvis. LabCollector tilbyr nå å skrive ut flere rapporter på samme tid fra LSMRemote-leverandørportalen.

1. Alternativer for valg av rapporter

2. Generere pdf fra rapporter og skrive dem ut

3. Generere pdf fra CoC og skrive dem ut

1. Alternativer for valg av rapporter

• Logg inn i leverandørportalen på LSMRemote.
    • Du vil se de nye alternativene:
    • 1. Du kan nå velge å se eller skjule rapporterte jobber (allerede utskrevne jobber).
    • 2. Dette alternativet lar deg skrive ut rapportene for valgte jobber.
    • 3. Dette alternativet lar deg velge/oppheve valget av jobbene.
    • 4. Dette alternativet lar deg skrive ut alle CoC-ene (Chain of Custody pdf-er) som er synlige på LSMRemote-siden din.
  • Merknader
    Rapporter vil bare være synlige for FERDIGE jobber. Du kan bruke statusfilteret for å se alle de ferdige jobbene.

2. Generere PDF fra rapporter og skrive dem ut

• LSMRemote tilbyr nå fargekoding for å vite hvilke rapporter som må skrives ut og hvilke som allerede er skrevet ut.
  • Følg trinnene nedenfor for å velge og skrive ut flere jobbrapporter.
  • 1. Siden rapportene kun vil være synlige for ferdige jobber, kan du bruke statusfilteret og skrive ferdig for å vise alle ferdige jobber.
  • 2. Du kan velge eller velge bort jobbene ved hjelp av venstre museklikk.
  • 3. Gulaktig Bisque farge: Denne fargen symboliserer jobbene som rapportene allerede er skrevet ut for. Denne fargen vil forbli på tvers av alle brukere. På denne måten vil alle brukere for LSMRemote-leverandørportalen vite hvilken jobbrapport som er skrevet ut.
  • 4. Lysestålblå farge: Denne fargen vises når du velger jobben for å skrive ut rapporten.
  • 5. Hvit/gråaktig farge: Den vil vises for jobber som verken er valgt eller skrevet ut tidligere.
  • Merknader
    Den gulaktige bisque fargen vil forbli på tvers av forskjellige brukere.
    Dette vil hjelpe alle brukere å vite hvilke rapporter som allerede er skrevet ut.
  • Velg nå jobbene du vil skrive ut rapport for. De utvalgte jobbene vises lysestålblå.
  • NOTAT: Rapporten kan også skrives ut for jobbene som allerede er skrevet ut. Fargen representerer bare at rapporten er skrevet ut før.
  • Klikk på ikonet for å skrive ut rapportene du har valgt.
  • Advarsel
    *Når jobben er skrevet ut, fargen fra lys stålblå vil skifte til GulaktigBisk
    *Husk å skrive ut få (~50) jobber sammen. Hvis du prøver å skrive ut 100 jobber samtidig, kan systemet være overbelastet og det vil ta tid før pdf-filen genereres.
  • Hvis du vil se 50 jobber på en gang, må du gå ned på LSMRemoten og endre nummeret på showoppføringene.

3. Generere pdf fra CoC og skrive dem ut

• Når du klikker på pdf-ikonet vil det åpne alle CoC-ene på LSMRemote-siden avhengig av nettleseren din.
  • På chrome for eksempel, vil det være synlig som nedenfor, hvor du enten kan laste ned de sammenslåtte pdf-ene eller skrive dem ut direkte.