Hvordan åpne CSV i UTF8 i Excel? - LabCollector

← Alle emner
SAMMENDRAG:

LabCollector lar deg lage strekkoder for alle postene ved å bruke deres unike ID-er. Disse strekkodene hjelper til med å samle all informasjon knyttet til den spesifikke posten. Du kan lage strekkoder for alle prøver, reagenser osv.

Følg trinnene nedenfor for å konfigurere og bruke skriveren:

1. Åpne CSV i UTF8 i Excel

1. Åpne CSV i UTF8 i Excel

• Åpne en ny excel-fil.
  • Gå til DATA-> NYTT SPØRSMÅL -> FRA FIL-> FRA CSV som i bildetrinnene nedenfor 1 til 4.
  • Åpne CSV-filen du vil konvertere koden til.
    NOTAT: nedenfor er bare et eksempel for å vise hvordan du importerer en CSV-fil med trinn 5 til 6.
  • Når du har importert filen, gå til filopprinnelse og endre koden til 65001: Unicode UTF8 og klikk på transformer data som i trinn 7 til 9.

• Den konverterte filen åpnes som nedenfor.
  • Sjekk videoen nedenfor for å se prosessen som er beskrevet i trinn 1 til 9.

Relaterte temaer: