Hvordan bruke Win2Parser & Parser-tillegget? - LabCollector

← Alle emner

LabCollector tilbyr muligheten til å automatisk importere datafiler fra din Windows-datamaskin til din instans ved hjelp av Win2Parser mellomvare.

Win2Parser er et Windows mellomvareverktøy som tillater automatisering av innhenting av rådatafil fra flere steder til LabCollector. Hver forekomst kan overvåke flere mapper som tillater dedikert analyseringslogikk. Den kobles til Parser-tillegget eller til et hvilket som helst tilpasset parsingskript som er vert for LabCollector server.

Win2Parser gir et grensesnitt for å velge en mappe fra Windows-datamaskinen LabCollector å analysere filer fra. Data trekkes ut fra ulike elektroniske filtyper som txt, csv og andre. For eksempel, Win2Parser kan brukes i en testlab for å trekke ut en liste over prøvedata (.csv-fil) og importere den direkte til prøvemodulen . LabCollector vil analysere (dele og trekke ut) data fra excel-filen for å importere individuelt, prøve-IDer, pasientnavn, tester og andre parametere for å sette dem inn i feltene som er opprettet inne i modulen.

Følg trinnene nedenfor for å lære hvordan du bruker Win2Parser og Parser-tillegget.

1. Win2Parser

2. Parser-tillegg

3. Koble Win2Parser til Parser-tillegget

1. Win2Parser

Win2Parser gir et grensesnitt for å velge en mappe å analysere filer fra og alternativer for å indikere hvilken parsermodell som er knyttet til hvilken mappe. Parsing-handlingene kan startes eller stoppes, logger kan vises, og mappedetaljer kan opprettes, redigeres eller slettes.

Nedenfor er et skjermbilde av Win2Parser Hjemmeside.

A: Her kan du legge til nye mapper å analysere, redigere or slette allerede lagt til.

B: Her vil du se hele listen over alle mappene du har lagt til Win2Parser og tilhørende detaljer.

C: Du kan velge om du vil Start or Stopp sende mappen(e) til den angitte URLen. Hvis du klikker på Start, vil tjenestestatusen nedenfor vises rennende. Og når du klikker på Stopp, vises den stoppet.

D: Win2Parser lar deg se logger som inneholder endringer som er gjort på filene dine, her kan du se en historikk for alle meldinger, tidsstempler og deres status. Når du er ferdig, kan du klikke på "Ferdig".

Nedenfor er et skjermbilde av Win2Parser-konfigurasjonssiden, som du får tilgang til ved å klikke på "Ny"-knappen på hjemmesiden.

A: Her kan du velge og velge mappen du vil analysere ved å klikke på "Bla gjennom mappe".

B: Her må du definere URL som mappen din og alle tilføyde dokumenter vil bli sendt til, finner du denne URL-en ved å klikke på Modelliste inne i Parser-tillegget, og klikk deretter på følgende ikon funnet i handlinger kolonne (som vist i skjermbildet nedenfor).

C: Definer antall prøver på nytt, som tilsvarer antall parseforsøk som vil bli gjort.

D: Velg handlingen du vil få utført i tilfelle mappen din ikke kunne lastes opp til den angitte URL-en, enten du vil endre navn den, slette den, eller flytt den til mislykket mappe.

E: Velg handlingen du vil få utført når mappen din er lastet opp, enten du vil at den skal få den slettet, eller flyttet til suksessmappe.

2. Parser-tillegg

For å legge inn Parser-lisensnummeret ditt, er alt du trenger å gjøre å klikke på Oppsett, deretter Tillatelse. Du får opp følgende side.

A: Her kan du se aktiveringsnøkkelen din.

B: Din nåværende lisens vil bli vist i denne boksen (hvis du allerede har en).

C: Her kan du legge inn et nytt lisensnummer, klikk på når du er ferdig Send.

Du kan også sette opp e-postvarsler, dette vil hjelpe deg å motta varsler i tilfelle en filanalyse mislykkes. For å gjøre det, klikk deretter på Oppsett Oppsett av e-postvarsler. Du får opp følgende side.

Du kan også se hele filanalyseloggen som inneholder alle filene, deres status og de tilsvarende merknadene. For å gjøre det, klikk på "Filanalysehistorikk".

Hvis du bestemmer deg for å utføre en Manuell utførelse, klikk på knappen øverst til høyre, så får du opp følgende side.

Du kan deretter klikke på hvilken som helst mappe og laste opp filene manuelt.

Du kan også se listen over maler/modeller som allerede er i bruk. For å gjøre det, klikk på "Modelliste” plassert i øverste høyre hjørne, her vil du se en liste over alle parsemodeller. I tillegg vil brukere med et autorisert tillatelsesnivå kunne redigere eksisterende.

3. Koble Win2Parser til Parser-tillegget

For å legge til eller redigere en ny modell, må du klikke på "Legg til ny modell” plassert øverst til høyre. Når du er ferdig, får du opp følgende side.

Etter å ha gitt malen/modellen et navn, kan du nå velge Win2Parser blant andre alternativer som filkilde. (Se skjermbilde nedenfor for en fullstendig liste over filkilder du kan velge).

Når du har valgt Win2Parser som din filkilde, vil andre alternativer vises i listen. (Som vist på skjermbildet nedenfor).

A: Skriv inn din LabCollector API-token.

B: Velg moduler som du vil at filene skal sendes til.

C: Her kan du velge å Oppdater allerede eksisterende poster og legge til nye eller ignorere dem hvis de ikke ble funnet inne i modulen.

D: Du kan også velge filtype du ønsker å analysere, nedenfor er et skjermbilde som viser alle tilgjengelige alternativer.

E: Velg om du vil opprette en slippe filer mappe.