Kobling av poster fra LabCollector in ELN innhold LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

Du er her:
← Alle emner

Kobling av data fra LabCollector er veldig lett i ELN bruker LabCollector icon .

Når du klikker på innholdsdelen i ELN Siden rik tekstredigering åpnes og du kan se LabCollector alternativ. Dette alternativet lar deg legge til en lenke til alle mulige poster som kreves for protokollen.
La oss ta et eksempel hvis du utfører en immunfargingsprotokoll for et fokalt adhesjonsprotein Vinculin.
Så når du skriver protokollen i innholdsdelen og du vil koble til prøvene, antistoffene, reagensene som kreves for protokollen, kan du klikke på LabCollector ikonet, åpnes popup-vinduet nedenfor.

1. Du kan velge modulen du ønsker å koble posten med.

2. Dette alternativet lar deg opprette en ny post hvis posten ikke allerede er til stede i modulen.

3. Du kan søke i posten ved å bruke dette alternativet.

4.  Dette lar deg slette søket du har skrevet.

5. Du kan også velge lagrede poster.
Disse lagrede postene kan bli funnet når du går til en hvilken som helst post i en modul hvor du har et ikon for å lagre posten. Disse postene vil vises her.

6.  Posten vises her hvis du kobler den til. Når du utfører et søk vil posten i den respektive modulen vises nedenfor. Du må merke av i avmerkingsboksen og klikke på koblingsalternativet for å koble posten til innholdet.

Når du gjør dette, vil postene bli oppført som vist i det første bildet i KB. Når du klikker på ikonet "Åpne i Labcollector" , vil posten sammen med all informasjonen åpnes i en ny fane.

7. Dette lar deg ta ut lageret av reagensene etter hvert som du bruker dem til protokollen din. For eksempel for immunfargingsprotokoll hvis du bruker reagenser som er lagret i ulike partier. Deretter vil partiene som er generert i reagens- og forsyningsmodulen vises her, og du kan velge partiet som skal avbevares. Du kan også legge til kvantumet som skal fjernes fra det gitte partiet. Når du har valgt partiet og kvantumet, kan du klikke på "delager"-alternativet og beløpet som brukes vil automatisk trekkes fra partiet.

8. Dette alternativet lar deg skrive kommentarer for protokollen. Du kan for eksempel skrive hvilken konsentrasjon av antistoff du brukte for en bestemt cellelinje.

9 & 10. Dette alternativet setter inn lenken i innholdet i ELN. I protokollen kan du for eksempel velge navnet på cellelinjen og klikke på LabCollector ikonet.

Popup-vinduet åpnes med listen over poster du har valgt, slik som i det første bildet av KB.
Du kan velge cellelinjeinformasjonen og klikke på alternativet "Sett inn lenke".

Hyperlenken vil bli opprettet og når du klikker på den, åpnes en ny fane med postinformasjonen (se bildet under med lenken til poster). På denne måten kan du lage all relevant informasjon i selve protokollen. Det ville være veldig nyttig når du lager metoder og materialer for rapporten eller papiret, all informasjonen vil være på ett sted.

11.  Dette alternativet lar deg slette posten som ikke er nødvendig.