Hvordan integrere avtaleplanlegging i LSMRemote? - LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

Du er her:
← Alle emner
SAMMENDRAG:

LSMRemote hjelper nå med å integrere en planleggingsapplikasjon, som hjelper klienter/forespørsler til å ha en plattform som hjelper med å planlegge avtaler. Du kan enkelt konfigurere innstillingene for den for å aktivere den slik at pasienter kan planlegge sine avtaler.
* Vennligst se vår kunnskapsbase på hvordan du bruker alternativet for forhåndsregistrering av jobb i LSMRemote.

Advarsel
Acuity-planleggingen kan bare brukes for jobb-forhåndsregistrering og ikke pasientforhåndsregistrering i LSMRemote.

Følg trinnene nedenfor for å bruke akuitetsplanlegging:

1. Registrering til Acuity-planlegging

2. Tilpass utseendet på siden med skarphetsplanlegging

3. Koble Acuity til jobb forhåndsregistrering i LSMRemote

MERKNADER

*Dette er en trinnvis veiledning for acuity planlegging, men du kan også integrere andre applikasjoner for å planlegge avtaler. Vær så snill kontakt oss for mer informasjon.

1. Registrering til Acuity-planlegging

TRINN 1
Du kan klikke deg inn på nettsiden acuity planlegging å registrere seg der.

TRINN 2
Du kan logge på med begge alternativene A eller B.
Det er en prøvekonto for noen dager, du må kjøpe den for å bruke den over lengre tid.

TRINN 3
Du kan registrere deg ved å bruke alternativene nedenfor. For eksempel bruker vi e-postalternativet 1.

TRINN 4
Legg til informasjonen din 2 med e-postinformasjon og klikk på fortsett når du er ferdig 3.

TRINN 5
Når profilen er laget, kan du se dashbordet 4.

TRINN 6

Ved å bruke dette planleggingsalternativet kan du konfigurere innstillingene for laboratorieplanleggingssiden.
Når du klikker på planlegging, kan du legge til bedriftsnavnet ditt og andre detaljer 5.

TRINN 7

Ved å bruke dette planleggingsalternativet kan du konfigurere innstillingene for laboratorieplanleggingssiden. Du kan legge til: (du kan endre denne informasjonen senere)

• Testnavn

• Pris for testen

• omtrentlig varighet som vil være nødvendig for én avtalely.

Når du ikke gjør det, kan du klikke på neste 6.

TRINN 8

Du kan angi tilgjengelighet, dvs. når prøveinnsamlingssenteret ditt vil være åpent. Du kan legge til tidspunktene deretter. Når du er ferdig, klikk på neste 7.

TRINN 9
Når du er konfigurert vil du se meldingen som bildet. Du kan klikke på Kom i gang 8.

Du kan alltid få tilgang til kontoen din og justere innstillingene ved hjelp av planleggingsappen. Når du klikker på Kom i gang blir du automatisk omdirigert til å konfigurere flere innstillinger som i bildet.De punkt 3 og 4 i bildet er forklart i del 2.

2. Tilpass utseendet på siden med skarphetsplanlegging

TRINN 1

Du kan gå til "Planlegging” og i venstre kolonne velger du alternativet Utseende for å tilpasse utseendet til planleggingssiden.

TRINN 2
Tilpass din planleggingsside

TRINN 3
Du kan velge utseendet til planleggingssiden:

• Mal

• Firmanavn

• logo

TRINN 4
Du kan redigere eller legge til

• Planleggingsinstruksjoner

• Tidsformat

• Språk

TRINN 5
Du kan stille inn

• tidssone

• Font

• Fargen

• Endre ordlyden for å planlegge avtaler

Når du er ferdig, kan du lagre endringene.

TRINN 6
Synkroniser med andre
kalendere

Når du har lagret endringene i trinn 5, kan du gå til toppen av nettsiden og synkronisere avtalekalenderen med dine andre kalendere.

3. Koble Acuity til jobb forhåndsregistrering i LSMRemote

Trinn 1

Når du er ferdig med utseendeinnstillingen, vil du se innstillingene for Planleggingssidekobling.
Dette er lenken som vil være synlig for pasientene dine for å gjøre jobben forhåndsregistrering med planleggingskalenderen fra acuity.

Trinn 2

Når du klikker på menyen vil du se Sidealternativer for planlegging.

Trinn 3

Når du klikker på planleggingsalternativer, vil du kunne tilpasse mer hvordan du vil at avtalene dine skal fungere.

Trinn 4

Når du har lagret endringer i trinn 3 ovenfor, vil du ha flere alternativer som lar deg endre koblingen til planleggingen.
Du må klikke på "Legg til nettstedet ditt"

Trinn 5

Når du klikker på "Legg til på nettstedet ditt" vil du se en generell lenke som du må endre i henhold til forespørsels-ID.Vennligst se trinn 6 nedenfor før du endrer lenken.

Trinn 6:

Navn på koblingslogikken

Linken du oppretter i trinn 5 er veldig viktig, da det vil være den som vil koble til LabCollectorsin LSMRemote-portal.
Så for å nevne det må du vite 2 ting fra laboratoriet som har LabCollector med LSM-tillegg og tilgang til superadmin brukernivå.

1. Navn i config.ini

2. Forespørsels-ID i NGO

Vær forsiktig merk
Når et laboratorium har mange forespørsler/klienter navnet i config.ini vil være et vanlig navn som forespørslene kan koble sin ID til.
For eksempel hvis agilebio lab har 3 forespørsler med ID 1, 2 og 3, vil navnet i config.ini være "agilebio" og forespørslene vil legge til ID-ene sine individuelt til dem.
Linkene deres om skarphet vil være:
– https://agilebioreq1.as.me
– https://agilebioreq2.as.me
– https://agilebioreq3.as.me

Trinn 7:

Lenken du opprettet vil nå bli koblet til LSMRemote, jobb forhåndsregistrering.

Trinn 8

Når pasientene klikker på alternativet for forhåndsregistrering av jobb, planleggingsalternativet og fyll ut skjemaet ved å velge forespørselen og fylle ut alle dataene.

Når du har fylt ut skjemaet, kan du gå til lagre skjemaet, hvor du vil se QR-koden sammen med avtalealternativet.

Når du er ferdig kan du lukke vinduet popup for registrering.