How to set up your Rack Scanners? - LabCollector

← Alle emner

LabCollector tilbyr ulike oppsettsmuligheter. Den er klar til bruk (i den grad det er mulig), kan konfigurasjonen enkelt administreres av superadministrator for å oppfylle dine spesifikke laboratoriekrav. I den følgende kunnskapsbasen viser vi deg hvordan du setter opp rackskannere.

For å gjøre det, bare gå til ADMIN -> ANDRE -> OPPSETT -> Rack skannere:

• De prøve batchverktøy er et tillegg til katalogprøver skannet av laboratorieinstrumenter som stativskannere.

* Les denne kunnskapsbasen for å vite mer om bruk av stativskannere med prøve Batch-verktøy.

• A : Rack skannere:
      – For brukere av tilleggseksempler på batchverktøy må en skanner registreres.
      – Du må fylle ut skjemaet med nødvendig informasjon.
      – For å finne IP-adressen til PC-en som er koblet til skanneren, start ledeteksten (i start skriv ledeteksten og klikk på den), skriv ipconfig/all.

– IP-nummeret er oppført under IPv4 Adresse. Som standard er porten 5151.
    • B : Platemaler:
      – Du kan legge til maler for stativskannere for å skanne prøvene på tallerkenen din.
      – Maler må være i CSV-format med kolonner POS (for posisjon); eksempelnavn;volum;prøvetype.

*For mer informasjon se KnowledgeBase-Rack skannerinstallasjon.