Hvordan bruker du versjonskontroll? v5.4 og nyere - LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

Du er her:
← Alle emner

Har du versjon 5.31 eller eldre Vennligst les denne KB i stedet.

I de forhåndsbygde modulene og tilpassede modulene (prøver, reagenser og forsyninger, dyr ...) er det et alternativ for versjonskontroll. Versjonskontroll holder styr på alle endringer som er lagret i posten. Endringer spores også i revisjonssporet, men versjonsstyring gir en enkel metode for å raskt få tilgang til informasjon på en post-for-post-basis innen LabCollector.

Versjonsstyring kan aktiveres modul for modul. For å sikre at versjonskontroll er aktivert kan du se på en post i modulen og se etter feltet 'Opprettelsesdato'. Hvis teksten 'Vis versjonsliste' vises, er versjonskontroll aktiv i denne modulen.

Merk at noen tilleggsmoduler, for eksempel ELN, er automatisk versjonert som standard. Tillegg har et spesifikt sett med funksjoner for å se historikken til poster og handlinger.

Hvis versjonsstyring ikke er aktiv, logg på med en konto med admin- eller superadmin-tillatelser. Navigere til Admin > Postalternativer.

Fra postalternativmenyen merker du av i boksen for modulene som krever versjonskontroll. Klikk deretter på 'Oppdater'-knappen. Ytterligere notater og hjelpetekst vil vises på siden. Den nøyaktige teksten vil variere litt basert på versjonen av LabCollector du bruker.

For å få tilgang til en versjon av en post, naviger til ønsket post. Klikk deretter på 'Vis versjonsliste'.

Herfra er det en popup som viser listen over versjoner i rekkefølge med datoen for hver endring.

Etter å ha klikket på en versjon vil du se postfeltene slik de var på det valgte tidspunktet. Alt som ble lagt til den versjonen er angitt i grønt og alt som er slettet er angitt i rødt.

På hvert felt som har blitt endret siden tilføyelsen av posten, er det et klokkesymbol som når det klikkes på viser en popup som viser hvordan feltet har blitt endret over tid.

Signerer en post etter at den er satt til skrivebeskyttet, registreres også i versjonslisten.

Versjon er nå en del av LabCollector Kompatibilitet pack – vennligst kontakt vårt salgsteam for mer informasjon ved å sende en e-post [e-postbeskyttet] or [e-postbeskyttet] (for de i USA og Canada).