Problem med opplastingsfil: se på PHP-konfigurasjonen din - LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

Du er her:
← Alle emner

I filen php.ini (ved å bruke Windows Manager, gå til Innstillinger > Konfigurer servere > PHP), kan noen funksjoner endres for å passe dine behov.
Ikke glem å starte serverne på nytt for å validere modifikasjonene.

Her er noen eksempler:

; Maksimal tillatt størrelse for opplastede filer.
; http://php.net/upload-max-filesize
upload_max_filesize = 80M

; Maksimalt antall filer som kan lastes opp via en enkelt forespørsel
max_file_uploads = 100

; Hvor mange GET/POST/COOKIE-inndatavariabler kan godtas        # linjenummer i den opplastede filen #
max_input_vars = 1000000

; Maksimal størrelse på POST-data som PHP godtar.
; Verdien kan være 0 for å deaktivere grensen. Det ignoreres hvis POST-datalesing
; er deaktivert gjennom enable_post_data_reading.
; http://php.net/post-max-size
post_max_size = 80M