Hvordan installerer og konfigurerer jeg I-Collector Client App? - LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

Du er her:
← Alle emner

I-Collector Client App hjelper deg å hente filer fra ethvert laboratorieinstrument uten problemer.
Det gir et enhetlig filoverføringssystem for alle datamaskiner som mottar resultater fra instrumenter og som er innenfor og utenfor nettverket.

• Merk at denne I-Collector Client App er forskjellig fra I-Collector Core
  • I-Collector Client hjelper deg med å hente filer som er overført fra instrumentet til datamaskinen og sende dem videre til I-Collector Core-systemet.
  • I-Collector Core (mellomvare) analyserer automatisk filene mottatt fra I-Collector Client App.
  • Disse analyserte filene blir deretter videresendt til LabCollector (alle moduler eller tillegg)For å bruke I-Collector Client kan du Last ned appen fra LabCollector klientområde

Etter nedlasting må du følge trinnene nedenfor:
1. Installere I-Collector Client Application
2. Konfigurere I-Collector Client Application
3. Feilsøking

1. Installere I-Collector Client App

For å konfigurere I-Collector Client-appen må du følge trinnene nedenfor.

1. Etter å ha lastet ned I-Collector-appen på datamaskinen din, vil exe-filen se slik ut:-
  2. Når du klikker på exe-oppsettfilen, åpnes popup-vinduet nedenfor der du må godta lisensvilkårene.
    Klikk deretter på installer.
  3. Når installasjonen er fullført vil du se popup-vinduet nedenfor der du må klikke på "Fullfør".
  4. Når du klikker på finishen, vil du kunne se en I-Collector Client App-snarvei på skrivebordet ditt.

2. Konfigurere I-Collector Client App

1. Høyreklikk på "I-Collector-snarveien" på skrivebordet og klikk på "kjør som administrator".NOTAT: Du vil få et varsel om at I-Collector Client App-konfigurasjonen ikke er definert.

2. Datamaskinen vil spørre deg om du trenger å la I-Collector Client-appen gjøre endringer. Du må velge "Ja".
  3. På høyre nede hjørne av datamaskinen, høyreklikk på I-Collector-appen og klikk deretter på åpne.
  4. Du vil se popup-vinduet nedenfor der du må angi passordet: Nav2023
  5. I-Collector Client-appen åpnes, hvor du må klikke på "Setup"-ikonet.
  6. Når du klikker på "Oppsett" åpnes oppsettsiden der du må konfigurere alle innstillingene.A) SFTP "SSH File Transfer Protocol” brukernavn, passord, server, porten vil bli levert av AgileBio.
    B) Du må oppgi den lokale/domene "Administrator"-brukeren/passet for å kjøre denne programvaren med høy tillatelse ved å klikke på .
    C) Her vil det være et Alias ​​som skal leveres av AgileBio.
    D) Her må du definere ønsket mappe, men med tillatelsen full kontroll for alle”.
    E) Denne "handlings"-linjen vil gi deg 3 alternativer for å "Flytte", "Slett" og gjøre "Ingenting" med målmappen.
    F) Hvis du velger "Flytt"-alternativet i E-punktet, må du definere målmappen du vil flytte filene dine til ved å klikke på ikonet.
    G) Du må "merke av" begge boksene for å laste med Windows-oppstart og for å deaktivere låseskjermfunksjonen.
    H) Volume Shadow Copy Service: er en teknologi utviklet av Microsoft som lar iCollector Client App trygt sikkerhetskopiere låste og åpne filer som vanligvis ikke er mulig.

3. Feilsøking

1. Hvis du ser at I-Collector Client App har "stoppet" å kjøre, som i bildet nedenfor. Klikk på den røde linjen "Stoppet" som nedenfor.
  2. Klikk på "Ja" for å aktivere VSS.
    Volume Shadow Copy Service or VSS er en teknologi inkludert i Microsoft Windows som ca lage sikkerhetskopier eller øyeblikksbilder av datafiler eller volumer, selv når de er i bruk.
    Derfor må du aktivere den.
  3. Når du klikker på JA, vent i noen minutter eller lukk og åpne I-Collector Client-appen på nytt.
    Du vil se at den kjører.

Beslektede emner