Apache Server/Web server doesn't run on Windows 10 - LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

Du er her:
← Alle emner
  • Sørg for at port 80 er ledig og ikke brukes av Skype for eksempel.

• En annen løsning er å finne tjenesten "W3SVC" og deaktivere den, eller sette den til "manuell". Åpne kontroll Panel, åpne Administrative verktøy og dobbeltklikk på Tjenester snarvei. Trykk på tjenesten og stopp den (venstre panel) eller dobbeltklikk på tjenesten for å endre Oppstartstypen til manuell.
Fransk navn er: "Service de publication World Wide Web"
Engelsk navn er: "World Wide Web Publishing Services"
Tysk navn er: "WWW-Publishingdienst"
Polsk navn er: "Usługa publikowania w sieci WWW"
Russisk navn er: "Служба веб-публикаций"
Spansk navn er: "Servicio de publicación World Wide Web"