Hva er Event Calendar-tillegget? Og hvordan bruke den? - LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

Du er her:
← Alle emner

De Aktivitetskalender tillegg for LabCollector er et kraftig verktøy for å holde oversikt over forskningsprosjekter, tekniske plattformtjenester og bedriftsprosjekter. Med det brukervennlige grensesnittet kan du enkelt opprette og dele kalendere med teamet ditt, samt importere og eksportere eksisterende kalendere med letthet. Dette funksjonsrike kalendersystemet vil hjelpe deg å holde deg organisert og på toppen av timeplanen din, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe: å nå målene dine.

I den følgende kunnskapsbasen vil vi diskutere mulighetene og bruken av dette tillegget.

Skjermbildet nedenfor gir en visuell representasjon av hovedgrensesnittet til Event Calendar-tillegget. Som du kan se er grensesnittet designet for å være brukervennlig og intuitivt, med en oversiktlig layout som gjør det enkelt å navigere. Selve kalenderen vises fremtredende i midten av skjermen, og kan vises etter dag, uke eller måned.

På venstre side finner du en liste over kommende arrangementer, samt muligheten til å filtrere og søke etter spesifikke.

På den øvre siden finner du alternativer for å opprette nye arrangementer og administrere eksisterende.

1: De Hjemmeside er standardsiden som vil vises når du åpner Event Calendar-tillegget, og det ser ut som det i skjermbildet ovenfor. Hjemmesiden er standard landingsside som ønsker deg velkommen når du får tilgang til Event Calendar-tillegget. Den har en elegant og brukervennlig design, med en intuitiv layout som muliggjør enkel navigering og organisering av arrangementer. I tillegg finner du en rekke nyttige verktøy og alternativer for å hjelpe deg med å administrere og tilpasse arrangementene dine til dine spesifikke behov.

Vi har gitt en detaljert beskrivelse av hver knapp og seksjon, som skisserer deres tilsvarende formål og funksjonalitet. Ved å gjøre deg kjent med layouten og funksjonaliteten til denne siden, vil du kunne navigere og bruke den mer effektivt:

• A: Lag et nytt arrangement enkelt ved å klikke på knapp. En ny fane vil vises, som illustrert i skjermbildet nedenfor, for å veilede deg gjennom prosessen:
    • i: Å legge til en tittel på arrangementet ditt er det første trinnet i å lage et nytt arrangement. Denne tittelen vil bli brukt til å identifisere hendelsen og vil være synlig for alle brukere som hendelsen er delt med.
    • ii: Velg start- og sluttdatoen for arrangementet ditt, som er avgjørende for å bestemme varigheten av arrangementet. Dette vil også tillate brukere å planlegge timeplanene sine deretter.
    • iii: Velg om du vil at arrangementet skal være en engangshendelse eller en gjentakende hendelse. Hvis du velger gjentakende, kan du velge frekvensen (daglig, ukentlig, månedlig eller årlig).
    • iv: For å hjelpe deg med å enkelt identifisere hendelsene dine, kan du velge en foretrukket farge for dem. Dette lar deg raskt identifisere hva slags hendelse som kommer, og også gjøre det enklere å navigere i kalenderen din.
    • v: Ved å slå PÅ «Heledagshendelse»-alternativet vil arrangementet vare hele dagen, i stedet for et bestemt tidspunkt.
    • vi: Du kan knytte arrangementet ditt til ditt LabCollector data ved å velge riktig modul. Dette lar deg enkelt få tilgang til relevant informasjon fra LabCollector system, for eksempel prøver eller reagenser.
    • vii: Her du kan gi en detaljert beskrivelse av arrangementet ditt, inkludert plassering, tema, tidsplan for aktiviteter og annen relevant informasjon som brukere bør vite.

• B: "Beskyttet"-knappen på grensesnittet vårt fungerer som en beskyttelse mot tilfeldige endringer. Når knappen er blå, indikerer dette at beskyttet modus er slått av. Men når knappen er rød, vises en popup-skjerm som ber deg bekrefte enhver handling du er i ferd med å utføre. Dette kan bidra til å forhindre utilsiktede endringer i kalenderen din.
  • C: Du kan bruke pilene til å sveipe kalenderen til venstre eller høyre. I tillegg kan du også klikke på for å se dagens hendelser.
  • D: Kalenderen tilbyr også ulike visningsalternativer, for eksempel muligheten til å bytte mellom månedlige, ukentlige og daglige visninger. Du kan også klikke på knappen for å vise en liste over alle kommende arrangementer.
  • E: Her kan du velge hvilket år du vil vise.
  • F: Dette er en liste over alle brukere som kalenderen er delt med for øyeblikket.
  • G: Her finner du en nedtrekksliste, som lar deg bytte mellom ulike kalendere.

2: Ved å klikke på , vil du bli dirigert til en omfattende liste over alle kalendere som er tilgjengelige for øyeblikket. Denne listen vil inneholde viktig informasjon som navn, type og brukerne eller gruppene som kalenderen er delt med. I tillegg vil du også ha tilgang til en rekke handlinger som kan utføres for hver kalender, for eksempel å redigere eller slette kalenderen, administrere kalenderens delingsinnstillinger og mer. (Som vist på skjermbildet nedenfor).

• Ved å klikke på , kan du endre kalenderens navn.
  • Delingsknappen når du klikker, vil du få muligheten til å velge spesifikt LabCollector brukere eller grupper du ønsker å dele kalenderen din med.
  • Du kan også slette en kalender ved å klikke på , vil en ny fane vises som ber deg om å bekrefte slettingen av kalenderen. Denne funksjonen gjør det enkelt å fjerne uønskede eller ikke lenger nødvendige kalendere. Det er imidlertid viktig å huske på at denne handlingen er irreversibel og alle data som er lagret i kalenderen vil bli slettet permanent.
Vær forsiktig merk
Vær oppmerksom på at når du sletter en gjentakende hendelse, vil alle fremtidige forekomster av den hendelsen også bli slettet. Dette inkluderer eventuelle tilknyttede tidsplaner eller påminnelser, og slettingen kan ikke angres. Hvis du ønsker å slette bare en spesifikk forekomst av den gjentatte hendelsen, må du gjøre det individuelt.
  • Du kan også klikke på for å få en unik token for kalenderen din, som du deretter kan bruke til å importere til en ekstern kalenderprogramvare.
Merknader
På høyre side av skjermen finner du alternativer for å importere nye kalendere eller eksportere allerede eksisterende i ulike formater, for eksempel iCalendar (.ics), Google Calendar (.gcal) eller kommadelte verdier (.csv).
Tips/hint
For å lage en ny kalender klikker du bare på plassert i nedre venstre hjørne, vil en ny fane vises som ber deg skrive inn et navn (som vist på skjermbildet nedenfor).

.

3: TOppsettmenyen lar deg administrere lisensen og aktiveringsnøkkelen, som du kan få gjennom din klientområde eller ved å kontakte supportteamet på [e-postbeskyttet]