LabCollector ListMaker: Hva er det og hvordan bruker det? - LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

Du er her:
← Alle emner
SAMMENDRAG:

Hvis du har kommet hit fra LabCollector ListMaker-bloggen så velkommen til Kunnskapsbasen!

Hvis du ikke vet om vår LabCollector ListMaker App ennå, så her er en kort beskrivelse:

ListMaker tilbyr en rask generisk listefremstillingstjeneste som kan brukes av LabCollector. Den kan enkelt lage en mal med flere kolonnetyper, inkludert tekst, tall, strekkode, plassering og dato. Dataregistrering er veldig rask og enkel, og du kan sende filen umiddelbart via e-post.

LabCollector ListMaker er tilgjengelig for Android-enheter på Google Play-butikken.

Følg trinnene nedenfor:

1. Komme i gang med LabCollector ListMaker

A. Konfigurer e-post og URL

B. Administrer maler

2. Legg til data med LabCollector ListMaker

3. Deling av maler

1. Komme i gang med LabCollector ListMaker

Når du først installerer LabCollector ListMaker du trenger for å gjøre noen konfigurasjoner. Øverst til venstre på hjemmesiden finner du menylinjen og følger ett enkelt trinn under Innstillinger.

A. Konfigurer e-post og URL:

Skriv inn e-postadressen der du vil motta listen din.

Skriv inn URL-en til din LabCollector forekomst.

Og til slutt, skriv inn tokenet ditt, som kan genereres ved å navigere inn LabCollector til Admin -> Oppsett -> WebServices API.

Etter at denne konfigurasjonen er fullført, må du lage malen du vil bruke for listen din.

B. Administrer maler:

I denne delen har du forskjellige funksjoner:

Legg til

1. Klikk for å legge til en ny mal.
2. Skriv inn navnet på malen.
3. Klikk på "Bekreft" for å lagre og lage malen.

Rediger
1. Velg malen du har laget og klikk på "Rediger".
2. Når maleditoren er åpen, må du velge type skilletegn for kolonnene: semikolon (;) eller kolon (,) eller TAB.
3. Klikk på "Ny kolonne" for å legge til en kolonne.
4. Skriv inn navnet på kolonnen og velg typen (streng, numerisk, dato, klokkeslett, dato, klokkeslett, strekkode, breddegrad, lengdegrad).
Merk: dato-klokkeslett, dato, klokkeslett, breddegrad, lengdegrad er skrivebeskyttede felt. Appen tar/lagrer dem automatisk, og de kan ikke redigeres av brukeren.
5. Klikk på lagre.

Gjenta trinn 3 – 5 for å lage så mange kolonner som trengs for malen.

Inne i malredigereren kan du enkelt Rediger or Delete én kolonne bare ved å velge kolonnen og klikke på det tilsvarende alternativet. Husk alltid å klikke videre Spar etter enhver endring.

Nå er du klar til å begynne å legge til data på listen din!

2. Legg til data med LabCollector ListMaker

1. Velg en av malene dine og klikk på "Start".
2. Skriv inn filnavnet for listen og klikk på "Bekrefte".
3. Begynn å legge inn data i listen din. Skrivebeskyttede felt kan ikke redigeres.

4. Etter å ha lagt inn alle dataene dine, klikk på "Spar".
5. Klikk på “Se" for å se dataene dine som et regneark.

6. Her kan du se gjennom alle dataene fra én liste eller klikke på "Del" for å sende den til den tidligere konfigurerte e-posten.

Inne i «Pågående liste» menyen har du andre alternativer:

1. Fjern listefilen.
2. Behold listen, men fjern dataene fra den spesifikke listen.
3. Regnearkvisning av dataene dine.
4. Send listen via e-post.
5. Legg til nye data i én liste.

Alle dataene dine fra LabCollector ListMaker er fullt kompatibel med LabCollector.

3. Deling av maler

ListMaker-appen lar brukere enkelt dele maler med hverandre. Følg trinnene nedenfor for å dele maler med andre brukere:

1. Få tilgang til QR-kodeskanner: Naviger til alternativet for å skanne QR-koder i appen. Dette finner du i fanen innstillinger. Se etter "Skann QR-kode"-knappen, vanligvis indikert med et QR-kodeikon.

2. Skann QR kode: Plasser enhetens kamera over QR-koden til malen du ønsker å importere. Denne koden skal gis av brukeren som deler malen. Sørg for at koden er godt opplyst og godt synlig i enhetens kamerasøker.

3. Bekreftelsesmelding: Etter vellykket skanning av QR-koden vil et popup-vindu vises på skjermen. Dette vinduet vil be om bekreftelse på om du vil importere malen. Se gjennom detaljene i malen for å sikre at det er den du har tenkt å importere.

4. Bekreft import: Hvis du er fornøyd med malen du skannet, trykker du på bekreftelsesknappen for å fortsette med importprosessen. Denne handlingen vil starte overføringen av malen fra den andre brukerens enhet til din.

5. Finn importert mal: Etter å ha bekreftet importen, naviger til delen "Administrer maler" i ListMaker-appen. Denne delen lar vanligvis brukere se og organisere sine lagrede maler. Den nylig importerte malen skal nå vises i denne listen, klar til bruk.

6. Tilpass og bruk: Når malen er importert, kan du gjerne tilpasse den i henhold til dine preferanser. Du kan redigere, omorganisere eller legge til malen etter behov. Når den er ferdig, kan du begynne å bruke malen!

Tilbakemelding

Hvis du har forslag til forbedringer for LabCollector ListMaker, vi setter stor pris på tilbakemeldingen din via vår støtte billettsystem.
Ikke glem å Bedøm denne appen på LabCollector ListMaker-meny!

video