Kan jeg installere LabCollector på OS X El Capitan? - LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

Du er her:
← Alle emner

Du kan, men det er sannsynlig at Apache-serveren ikke starter. Dette problemet skyldes MAMP.

Løs dette problemet ved å gi nytt navn til en fil i mappen /Applications/MAMP/Library/bin.
Gi nytt navn envvars til _envvars og start Apache på nytt.

fra: http://stackoverflow.com/questions/33485284/mamp-not-starting-apache-server-on-el-capitan-10-11-1

For å sjekke din versjon av operativsystemet, gå til eplemenyen. Velg deretter alternativet "Om denne Macen".