Hvordan motta LabCollector varsler med Slack? - LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

Du er her:
← Alle emner
SAMMENDRAG:

On LabCollector, varsler og varsler kan sees direkte på hjemmesiden med varslingsikonet. Men en annen løsning er nå mulig for laboratorier som bruker eller ønsker å bruke Slack som kommunikasjonsmiddel. Slack kan nå integreres innenfor LabCollector å motta varsler fra LabCollector og kringkaste dem til alle brukere på en bestemt kanal.

1. Slakk konfigurasjon

2. Integrasjon av Slack i LabCollector

3. Motta Slack-varsler

1. Slakk konfigurasjon

• For å sette opp Slack in LabCollector du må først ha en Slack-konto.
  • Så gå til https://slack.com/signin#/signin til:
    • 1. Logg inn til kontoen din
    • 2. Opprett en ny Slack-konto

• Når du er koblet til, gå til https://api.slack.com/
  • For å få en bestemt kanal dedikert til LabCollector varsler og til privat kanalen, er det nødvendig å opprette en Slack applikasjon:

• 1. På hjemmesiden klikker du på
    • 2. Deretter,
    • 3. En side åpnes for å legge til App-navn og Slakk arbeidsområde du vil bruke

• Når den nye appen din er opprettet, vises den på dashbordet.
  • Ved å klikke på appen din kommer du til Slack App-konfigurasjonsside.
  • Noen funksjoner er nødvendige og må være aktivert for å fungere ordentlig med LabCollector, Følg disse instruksjonene:

• 1. Pass på at du velger arbeidsområdet (hvis du har mer enn ett) som du vil gjøre endringene på
    • 2. innkommende Webhooks: Webhooks er en enkel måte å legge inn meldinger fra eksterne kilder i Slack. De bruker vanlige HTTP-forespørsler med en JSON-nyttelast, som inkluderer meldingen og noen andre valgfrie detaljer. På denne siden må du kontrollere at knappen er grønn og satt til PÅ.

• 3. Spesifikke tillatelser for den opprettede applikasjonen er nødvendig for å la Slack fungere ordentlig med LabCollector:

• Gå til Grunnleggende informasjon
      • Klikk på Legg til funksjoner og funksjonalitet
      • Klikk på Tillatelser
      • På bildet nedenfor kan du se tillatelsene til å legge til og forklaringene knyttet til hver tillatelse:

Bot Token-omfang:

kanaler: historie

kanaler: lese

innkommende-webhook

Brukertokenomfang:

kanaler: historie

kanaler: lese

emoji:les (valgfritt)

brukere: les

2. Integrasjon av Slack i LabCollector

• For å motta Slack-varsler fra LabCollector, må du aktivere Slack-kontoen din på LabCollector.
    • GÅ TIL ADMIN -> OPPSETT -> INTEGRASJONER
    • 4 felt må fylles ut for å tillate koblingen mellom Slack og LabCollector
      • 1. Webhook URL
      • 2. Slakk på Labcollector hjemmeside
      • 3. App Token
      • 4. Samtale-ID

• Webhook URL: På kontoen din opprettes Webhook URL direkte av Slack. Kopier lenken og lim den inn i det dedikerte feltet.

• Slakk på LabCollector hjemmeside: Du kan velge å vise et Slack-vindu på LabCollector hjemmeside
    • App Token: Dette tokenet er unikt og inneholder alle tillatelsene gitt av brukeren (hent kanalhistorikk, kanalbrukere ...).

Merknader
    For å bruke denne forespørselen må søknaden din ha kanaler: lese tillatelse (se avsnitt 1).

• 1: Gå til fanen Tester
      • 2: Lim inn apptokenet (se ovenfor)
      • 3: Start testen
      • Du vil da se en side som denne nedenfor, samtale-ID-en er øverst på denne siden.

• Når all informasjon er lagt til LabCollector, utfør en test ved å bruke Test-knappen . Testen lar deg sende en melding på Slack i den dedikerte kanalen

3. Motta Slack-varsler

• Du kan se Slack-varsler direkte i den dedikerte kanalen på datamaskinens Slack-app.
    • Meldinger mottatt og sendt i denne kanalen er også synlige direkte innenfor LabCollector på Slack-vinduet på hjemmesiden (hvis JA).

1: Kanal dedikert til LabCollector
    2: Søknad opprettet for LabCollector
    3: Direktemelding i Slack synlig i LabCollector og i den dedikerte kanalen
    4: LabCollector varsler/varsler

• Varsler som kan være synlige i Slack:

Reagens- og rekvisitamodul

• Status for gyldighetsvarsler
      • Noen artikler har nådd utløpende gyldighet
      • Ventelisten inneholder poster som skal valideres av admin
    • Mengdevarslingsstatus
      • Noen artikler har nådd minimumsmengde

Ordrehåndtering

• Ventestatus
      • Bestillingsliste inneholder artikler som skal bestilles

Utstyrsmodul

• Status for vedlikeholdsvarsler
      • Trenger vedlikehold av utstyr
      • Kontrakter for vedlikehold av utstyr utløper