Hvordan konfigurere proxy, oppgaveplanlegger og e-postalternativer? - LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

Du er her:
← Alle emner

LabCollector tilbyr ulike oppsettsmuligheter. Den er klar til bruk (i den grad det er mulig), kan konfigurasjonen enkelt administreres av superadministrator for å oppfylle dine spesifikke laboratoriekrav. I den følgende kunnskapsbasen vil vi vise deg hvordan du setter opp proxy-innstillingene, oppgaveplanleggeren og også e-postalternativene dine.

For å få tilgang til disse innstillingene, bare gå til ADMIN -> ANDRE -> OPPSETT -> Fullmakt, oppgaveplanlegger og e-post:

• Proxy-innstillinger:
    • Hvis internettilgangen din er beskyttet av en hurtigbuffer eller proxy-server, må du konfigurere dette alternativet i LabCollector hvis du ønsker å dra nytte av eksterne verktøy som RSS-feedleseren eller NCBI GenBank-importøren.

• Du vil se følgende alternativer under Oppgaveplanlegger:
    • Som det automatiske oppgavesystemet CRON i LINUX som er en  tidsbasert jobbplanlegger, LabCollector bruker "Windows schtasks engine" på Windows-servere.
    • Den lar deg planlegge bestemte oppgaver med oppgavenavn, oppgavefrekvens (antall ganger du vil at hendelsen skal skje) og oppgavetid (tiden du vil at oppgaven skal skje, for eksempel om kvelden etter jobb). Se skjermbilde nedenfor:

A : Innstillinger for oppgaveplanlegger for e-postvarsler: Du kan stille inn f.ekse-postpåminnelser for varsler i LabCollector for daglige, månedlige eller ukentlige perioder. Du kan også slå innstillingene 'PÅ' og 'AV' etter behov.

B : Oppgaveplanleggerinnstillinger: Ved å bruke denne kategorien kan du konfigurere enNye tilpassede oppgaver, for eksempel, som Data Logger-tillegget der du kan overvåke sensorene til laboratorieutstyret ditt. Du kan planlegge et hvilket som helst skript som gjør det enkelt å automatisk importere data, automatisk rapportering osv.
C : Eksporter innstillinger for oppgaveplanlegger: Ved å bruke denne fanen kan du konfigurere planlagte eksporter som alle de nye/gamle/modifiserte postene du vil utføre fra LabCollector moduler, for eksempel som backup.

Vær forsiktig merk

Vær så snill, ikke glem det OPPDATERING innstillingene når du er ferdig.

.

• Innstillinger for e-postvarsel:- LabCollector har et internt varslingssystem for minimumsmengder av mengder, mye gyldighet og utstyrsvedlikehold (Se generell håndbok for mer informasjon). Dette kan hjelpe laboratoriet å opprettholde rutineoppgaver i tide.
    * En SMTP-server (Simple Mail Transfer Protocol) er et program som har som hovedformål å sende, motta og/eller videresende utgående e-post mellom e-postavsendere og -mottakere.

• På Windows-servere må du angi en gyldig SMTP-server (server for utgående e-post) som skal brukes til å sende e-postene.
    • SMTP-serveren godta e-poster fra din LabCollector server- eller avsender-e-postadresse (den som satte det FRA-feltet). Vanligvis, på Linux-servere, trenger du ikke å angi dette hvis du har et e-postserveroppsett (som Sendmail eller qmail) som stort sett er tilfellet. Bruk oppgavene planlegger for å definere frekvensen for å sende e-poster og for å automatisere denne oppgaven.

• A : Her kan du legge til e-postinnstillingene som vil gå fra “support” AgileBio-e-post til personen som ønsker å motta varslene. Du kan sende den til så mange e-poster du vil.
Merknader
Husk å legge inn én e-post per linje.

• B : Her kan du velge server.
        • Du kan velge dette alternativet hvis du bruker SMTP-funksjonen.
        • Eller du kan velge den lokale verten etter PHP-innstillinger (It definerer hvilken server koden skal kjøres fra eller hvor en database er plassert). For dette må du sette opp PHP.INI-delen [e-postfunksjon].
      • C : Her kan du legge til en gyldig SMTP-server som brukes til å sende e-post.
      • D : Her kan du angi porten for SMTP som du skal bruke for å sende e-post.
      • E & F : Her kan du legge inn e-post-ID og passord for personen fra for eksempel superadmin eller admin som setter e-postvarslingsprosessen.
      • G : Her kan du sikre e-postene dine ved kryptering ved hjelp av TLS (Transport Layer Security) eller SSL (Secure socket layer) som vil trenge OpenSSL på serveren din.
Tips/hint
OpenSSL er et åpen kildekode-kommandolinjeverktøy som ofte brukes til å generere private nøkler, lage CSR-er, installere SSL/TLS-sertifikatet ditt og identifisere sertifikatinformasjon.