Administrer lagring for reagens- og rekvisitamodulen - LabCollector

Søk i kunnskapsbase etter nøkkelord

Du er her:
← Alle emner

LabCollector tilbyr to alternativer for å administrere reagens- og rekvisitalagring.

1. Følger: Admin > Innstillinger > Reagens og forsyninger og velg ett lagringsalternativ.

Hvis du velger Enkel oppbevaring alternativ, følg Admin > Lagring > Enkel reagenslagring og liste opp lagringsplassen din.
Du finner listen din når du oppretter/redigerer en produktpost.

Hvis du velger Hovedlager alternativet, må du definere lagringen din. Følg: Admin > Lagring > Administrer lagring.

• Legg til et nytt anlegg (valgfritt, det er en som standard)

• Legg til nytt lagringsutstyr, og velg Hylle as Utstyrstype.

• I Storage Browser (Tools), under ditt nye utstyr, legger du til en ny skuff + en ny boks. Det er egentlig ikke en boks som en rørboks eller en tallerken, bare en visning av en del av hyllen din.

I skjemaet må du gi boksen et navn (1), og deretter velge Hylledel som bokstype (2) og lag eller velg et stativ/hylle om du vil (3), så LAGRE.

Når den er opprettet, kan du se hyllen din i skapet.

• Under Reagens og forsyninger modul, legg til et produkt. I Lagringssted, vil du lese Defineres separat.

For å definere lagringsstedet, lagre posten og legg til lagring. Lagring kan redigeres av lagereier og administratorer.

I Storage Box Management velger du utstyret ditt og deretter hyllen din.

Du kan også importere lagring i batch og knytte reagenser til lagring etter en av følgende KB-artikler, avhengig av LabCollector versjon – KB- Importer dataene dine (5.3 og over) Eller KB-importer prøvene dine (5.25 og lavere).

Bare sekundær lagring er tilgjengelig for modulen reagens og forsyninger.